2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز این دوره رو تجربه نکردم! اما فکنم بهتر باشه با خدنواوه شوهر زیادی صمییمی نشین ... و هیچ وقت مشکلاتتون رو از خودتون بیرون نبرین . حتا از مشکلاتتون پیش خوانواده و یا حتا بهترین دوست نبرین ! 

مانانم میگن اکه صدتا دعوا با شوهرتون داشتین... انا تهش شب کنار هم بخابین و هیچ وقت از هم جدا نشین . 

تو دعوا... زیاد مسعله رو کش ندین و سعی کنین هر روز با پوشیدن لباس های متفاوت حذاب تر از دیروز بشین 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ببین ب نظرم هر دو هفته یه بار خوبه  اونم رفتی هرطور شده شب برگرد  هفته ای یه بارم ب مادر ...

اخه راهم دوره نمیتونم برگردم...خیلی جاها خوندم که نباید خوابید اما خب چیکار میشه کرد مسیرم دوره..

اول رابطه ی جنسی با نامزد

دوم شب موندن خونه ی پدر شوهر

سوم صمیمیت و اعتماد بیش از اندازه ب خانواده ی شوهر

کنار اومدن و کوتاه اومدن از نطر مالی با شوهر

اینارو کلی گفتم نه که فقط تجربه ی خودم باشه

تمام توقعات منطقی ات را از اول داشته باش.

اولش به حرفت گوش میده و ی چیزی بشنوه تا آخر گوش میده .عین این داستان های تخیلی از خواسته های معقول نگذر.از روز اولی که رفتی طرف خانواده همسرت مودب و مهربون باش ولی صمیمی نباش.رفتاری که تو جمع خاله و دختر خاله ات داری پیش مادر شوهر و خواهر شوهر نداشته باش.

اینکه گفتن عروسی نباید بگییم فقط یه عقد 

منم گفتم باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
صمیمی شدن بیش از اندازه هم هستش  من خودم هفته ای یه بار در حد دو سه ساعت میرفتم  شاید ما ...

منم تو عید اکثرش اونجا بودم اشتباه محض بود رفتارم و خیلی رفتارای زشتی مادر شوهرم از خودش نشون داد