2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
اول رابطه ی جنسی با نامزد دوم شب موندن خونه ی پدر شوهر سوم صمیمیت و اعتماد بیش از اندازه ب خ ...

رابطه جنسی حد و حدودی داره که باید رعایت شه ولی با بقیه حرفات صد در صد موافقم 

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنها اشتباهی که داشتم اطلاعات همه افراد خانوادمو به شوهرم دادم ..چه بد چه خوب ...متاسفانه تو لحظه ...

اره این خیلی اشتباه بزرگیه 

شوهر من واقعا آدم خوبیه ولی بعضی وقتا میبینم داره نیش میزنه اونم با استفاده از چیزایی که خودم بهش گفتم داره سواستفاده میکنه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درمورد خانوادش دخالت نکن دستوری نده ک مادرت اینجوری باش با خواهرت اینجوری 

و اینکه  زود زود قهر کردن خیلی بده من تجربه کردم هردو خداروشکر‌‌ زود فهمیدم درست کردم رفتادرمو فکرمو 

اخه راهم دوره نمیتونم برگردم...خیلی جاها خوندم که نباید خوابید اما خب چیکار میشه کرد مسیرم دوره..

اگه راهت دوره پس ب نظرم هر ماه یا هر دو ماه یه بار برو ، دو شب بمون برگرد

بزرگترین اشتباهو غلط زندگیم این بودکه تو بدترین شرایط رابطه برقرار کردیم و ازون ببد حس میکنم خودمو کوچیکو خار کردم و هروقت یادم میافته از خودم حالم بهم میخوره که چقد خامو بچه و بی تجربه بودم

اره این خیلی اشتباه بزرگیه  شوهر من واقعا آدم خوبیه ولی بعضی وقتا میبینم داره نیش میزنه ...

متاسفانه هیچ راه برگشتی نداره  از این که از خود آدم شنیده بیشتر میسوزونه آدم و دیگه 

میخــــام آسمُون و قِــــرمز کُنم خُورشید و آبــــی ✌️
عزیزم خیلی نصیحت قشنگی مادرتون بهتون کردن..امیدوارم که عاقبت به خیر بشین..

خیلی ممنون نظر لطفته 😍❤❤❤

همچنین ❤

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

من خواهر شوهر خیلی کوبی هستم یعنی خوب 😁عروسامون دوسم دارن عاشقمن 😎 دلتون آب بعضی وقتا عروس بزرگه میادخونمون میمونه با بچه هاش خیلی خوش میگذره فقط یکمی تو کارا بهم کمک کنه همکاری  خیلی بیشتر خوش میگذره و من خسته نمیشم کلا ادمای بسازی هستیم 😅