2777
2789
عنوان

سریال های تلخ و ناگواری

1162 بازدید | 16 پست
معاون سیما به سه مدیر ارشد این سازمان به خاطر ساخت سریال های تلخ و ناگواری مانند "تاثریا" و "شیدایی" "پنجره" تذکرجدی داد.

علت این تذکرها از سوی معاون سیما به خاطر تلخ و گزنده بودن، اثر گذاری منفی این سریال ها بر اعصاب مخاطب،پرداخت ناقص به نمونه یک زن ایرانی محجبه و نادرستی پرداخت به روابط محرم و نامحرم در این سریال ها عنوان شده و به همین خاطر دستور خاتمه این سریال ها نیز اعلام شده است.

ممنون از اطلاعرسانی

کوچه ها را بلد شدم.خیابان ها را .مغازه ها.رنگهای چراغ راهنمایی را.جدول ضرب را.و دیگر در راه هیچ مدرسه ای گم نمیشوم.اما هنوز گاهی میان آدم ها گم میشوم."آدم ها را بلد نیستم"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستور خاتمه داده؟

یعنی نصفه نیمه تمومش میکنن؟

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
من که فکر میکنم این آقا رضا یه چیزی رو ازهمه مخفی کرده......فکر میکنم سرهنگ خونه رو به اسم ثریا کرده بوده و رضا این موضوع رو میدونسته...هههههههه.....پیشگویی میکنما.
مهرانا جوووون.....خواهرم.......عاشششختم.......
2810