2777
2789
عنوان

نود درصد مردم بینی شونو عمل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور و بریای منم عمل نکردن هیچکدوم غیر دختر خواهرشوهرم. اصلا تو نخ عملم نیستیم. رو بقیه شخصیتمون کار میکنیم که مردم ما رو با همین ظاهر بخوان. چرا باید برا حرف مردم چهل پنجاه میلیون بدیم بریم زیر تیغ جراحی عمل کنیم دوماه سرمونو پایین نبریم شش ماه سنگین ورنداریم، یه ریزم جلو اینه باشیم که ببینیم سوراخاش قرینه ست یا نه، از یه عطسه بترسیم، جون خودمون و اطرافیانمون رو بالا بیاریم که تهش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  بیخیال بابا. نگین برا دل خودمونه که خنده داره ادم برا دل خودش اینهمه اذیت کنه خودشو

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭

منم دماغم همه میگن کوچولوئه 

خانواده شوهرم عروسا همه عملین

خودم دماغمو دوست ندارم یعنی ب نظر خودم کوچیک نیست

ولی همه شون میگن شبیه دماغ عملیاست

البته از دماغای اونا کوچیک تره خدایی😂

چندباری مطب دکتر و بیمارستان ک میرفتم میومدن میپرسیدن دکترت کی بوده عمل کردی میگفتم عمل نکردم باور نمیکردن

ی بارم با مامانم بودم رفته بودم بیمارستان ی دختری یه ساعت منو ب حرف گرفته بود ک اسم دکتر بگم

ولی خودم دوستش ندارم

دور و بریای منم عمل نکردن هیچکدوم غیر دختر خواهرشوهرم. اصلا تو نخ عملم نیستیم. رو بقیه شخصیتمون کار ...

خب میتونن لیفت کنی اگه نمی‌خوای این همه رنج وسختی  رو تحمل کنی

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

خب میتونن لیفت کنی اگه نمی‌خوای این همه رنج وسختی رو تحمل کنی

مهم اینه که مهم نیست برام🥲حالا دمتغم یکم بزرگ باشه. مگه چی میشه؟ کی تعیین میکنه بینی کوچیک باشه قشنگتره. لب گنده باشه. فک زاویه دار باشه. گونه فلان باشه و پشت چشم بهمان؟ 

مافیای پزشکی. همونایی که از تبلیغ دست بردن تو بدن دارن پوووول پارو میکنن. آدم باید خودش عاقل باشه توی دام اینا نیفته. تا زمانیکه سلامتیش در خطر نباشه پول تو حلق اینا نریزه

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
وقتس زشت باشی دیگه حاضری همه اینارو ب جون بخری

کی ملاک زشتی و خوشگلی رو تعیین میکنه؟ کامنت قبلیمو بخون عزیزم. قبلنا لب باریک مد بود. الان لب درشت. این قسمتای صورت که به زور پروتز بادشون میکنن، تا کی پر میمونن؟ بادشون خالی شه ده برابر چروک میشن باز باید بدون برن پوست رو بکشن. خلاصه اینقدر مردم رو درگیر جلوی آینه بودن میکنن که از هدفهای دیگه شون میمونن. غیر اینه قشنگم؟ 

هرکسی هرطور هست زیباست چون خدا نقاشیش کرده. 

کی ملاک زشتی و خوشگلی رو تعیین میکنه؟ کامنت قبلیمو بخون عزیزم. قبلنا لب باریک مد بود. الان لب درشت. ...

به نظر من ظاهر خیلی مهمه وقتی خوب به نظر می‌رسیم اعتماد به نفس‌مون بیشتر می‌شه نباید بگیم که اینا چرت و پرت هستن هر کسی باید به خودش اهمیت بده و برای خودش خوب باشه

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!