2777
2789

من رمان مینویسم الان دیگه مغزم رد داده و جمله ی خفنی ندارم.....

رمان در مورد چندتا دختر و پسره که به دلایلی مجبور شدن باهم ازدواج کنن......

بعد دوست پسر سابق یکی از دخترا دنبالشه و گفته یه بلایی سر عشقت میارم چون یواش یواش دارن بهم علاقه مند میشن شب عقد دختره با دوست پسر سابقش خبر میرسه که عشق دختره یه دوز غیرمشخصی دیازپام خورده.....دختره عقدو بهم میزنه......بعد پسره خیلی الان باهاش سرده

رو به جلوووو همچنان مصررررررر.......(:🤫

رمان غقط انتقام جاری 😐

برا شمام خوبه 

فقط جمله برای کجاش 🕳

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رمان غقط انتقام جاری 😐 برا شمام خوبه  فقط جمله برای کجاش 🕳

دختره دید خیلی پسره باهاش سرده بعد پسره میخواد بگه من سرد نیسم

دختره که شاکیه

پسره سعی میکنه نزدیکش بشه ولی نه نه نه نه نه

پسرا ازیناس که نمیتونه احساساتشو بروز بده

رو به جلوووو همچنان مصررررررر.......(:🤫
ای تقریبا ولی قراره اینو دیگه پرینت بگیرم که سالای دیگه اگه شد چاپش کنم خیلی خجالتی ام

نه عزیزم خجالت برای چیه استعدادش رو داری استفاده کن منم به رمان نوشتن علاقه دارم بیا باهم بنویسیم 

یه گروه هم تو وات بزنی برای خودت اونجا بفرستی خیلی خوبه

2810