2777
2789
فروش عروسکهای پولیشی اصل
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
🐶🐺🐱🐭🐹🐰🐸🐯فروش عروسکهای پولیشی اصل خارجی در کرج شخصیت های کارتونی و..... . قیمت بین۵ تومن تا 25 تومن. مارک های دیزنی.، تی وای و..... . تحویل در کرج حضوری . در شهرستانها با پست.
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
گروه و عکس در واتساپ 09216082604

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خواستید به شماره 09216082604. پیام بدین توی گروه ادتون کنم