2777
2789

کسیکه  حداقل ۱۵ ساعت  روزه میگیره  ،  نماز  که ۲۰ دقیقه ست نهایتا  رو  هم میخونه دیگه خواهر ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورای دین سوپرمارکت نیست هرچی خاستی برداری

اگه دین رو قبول داری باید به همه دستوراش پایبند باشی

مسلمون نصفه نیمه نداریم

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

خب اون روزه چه فایده ای داره جز گرسنگی دادن خودت

میخوای بگیر ولی ارزش معنوی و ثواب نداره

جزو روزه های واجب هم حساب نمیشه

شاید از لحاظ علمی برای بدنت مفید باشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شدنش که میشه... ولی نماز بخونه بهتره تا اینکه روزه بگیره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم روزه میگیرم ولی نماز نمیخونم

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
والا من حوصله نماز خوندن ندارم ولی روزه میگیرم اونم نه به دلایل مذهبی ولی میگیرم😂😐

منم همینجور

خدا رو خیلی قبول دارم ولی الان که روزه ام بیحالم حوصله خوندن نماز ندارم

ما خودمون هم نمیدونیم چمونه بعد تو میگی حرف بزن آروم شی..!؟

هر دو از واجباتن 

اینکه برای رضایت خدا روزه بگیری ثوابشو میبری ولی ربطی بع نماز خوندن نداره..

نماز نخونی گناه نوشته میشه چه روزه بگیری چه نه 

روزه هم همینطوره 

ولی کسی که رضای خدا رو درنظر میگیره ثواباشو حساب کتاب نمیکنه، روزه بگیره نماز هم میخونه

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
خب اون روزه چه فایده ای داره جز گرسنگی دادن خودت میخوای بگیر ولی ارزش معنوی و ثواب نداره جزو روزه ...

یعنی چی جزو روزه های واجب حساب نمیشه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دستورای دین سوپرمارکت نیست هرچی خاستی برداری اگه دین رو قبول داری باید به همه دستوراش پایبند باشی ...

ینی هرکی میگه مسلمونم باید همه جوره  ادا کنه همه چیزو؟ 

من‌نماز میخونم 

ب خیلی چیزا پایبندم مثل غیبت و ...ی سری دیگ کارا ک نمیکنم و ی سری کارای ثواب و خوب هم انجام میدم

ولی ب دلایلی نمیتونم روزه بگیرم 

حجابمم رعایت میکنم ولی ن خیلی مذهبی نیسم

ینی من مسلمون نیستم؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
یعنی چی جزو روزه های واجب حساب نمیشه ؟

یعنی شما داری روزه میگیری تو ماه رمضان که روزه هاش واجبه ولی نماز نمیخونی خب اون روزه نیست دیگه که بخواد جزو روزه های واجب باشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ینی هرکی میگه مسلمونم باید همه جوره  ادا کنه همه چیزو؟  من‌نماز میخونم  ب خیلی چیزا ...

مسلمان باید به احکام دینش پایبند باشه هر جام مشکلی پیش اومد از متخصص امور دینی که همون مرجع تقلیدش باشه بپرسه و به رساله اش رجوع کنه

حالا خودت فکر کن ببین کسی که یکاری میکنه یکاری نمیکنه دینش چیه؟ تو دنیا اگر کسی ببیندش و درموردش کنجکاو بشه با خودش چه فکری میکنه؟ 

مثلا وقتی خانومای بدحجاب رو میبینن با خودشون میگن اون چیه رو سرش انداخته موهاشم بیرونه

این نماد زن مسلمانه؟ یا مسلمان نیست؟ پس چیه؟ 

2810