2777
2789
نه دیگه خیلی از شیخ ها خوشم بیاد  چون مامن خودم شیخه و خیلییی از افرادی که شاگردش بودن گفتن ما ...

دلیل انقلابی بودنتون چیه ؟

من از شیخ ها خوشم نمیاد میدونیچرا ؟ چون از اسلام پول در میارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاازاون لحاظ ارهاولشکه رفتم هفتم دقیقا مشکل واسم پیش اومد اما خداروشکر الان دیگه میتونم خودم رو کن ...

راستی نگفتی شغل و درامد طرف چقدر برات ملاکه؟و اینکه به نظرت با گذشت زمان این ملاک هات تغییر پیدا میکنه؟

التماس دعای شدید
دلیل انقلابی بودنتون چیه ؟ من از شیخ ها خوشم نمیاد میدونیچرا ؟ چون از اسلام پول در میارن

میدونستی ماهی چقدر میگیرن؟خیلیی کم

شما شغل پدرتون چیه؟میخوام بدونم مذهبیه شغلشون یا نه؟

انقلاب فواید زیاید داشته برای ما 

کوچک ترینش هم اینکه شما رو مجبور به بی حجابی نمیکنن که چادر دربیاری و جلو برادرت و پدرت بهت بی احترامی کنن

التماس دعای شدید
ولی یکم زود عصبی میشم ببخشد اگه یکم تند باهات برخورد کردم

نه بابا عزیزم خواهش میکنم 

از نشانه های سن بلوغ همینه که زود عصبانی میشه ادم البته ممکنه نشانه چیز دیگه ای هم باشه

التماس دعای شدید
میدونستی ماهی چقدر میگیرن؟خیلیی کم شما شغل پدرتون چیه؟میخوام بدونم مذهبیه شغلشون یا نه؟ انقلاب فوا ...

بله فواید انقلابرو قبول دارم 

پدرم نظامی هستن 

در مورد شیخ ها هم پدر یه دوستم شیخ بود

بعد بهم گفت که چقدر به جز اون حقوق بهشون امکانات میدن

از اینا چیزی کم نمیشه شاید  یکم اضافه هم بشه امادر مورد بچه شاید نظرم عوض بشه

چونکه ادم منطقی هستی دوست دارم باهات صحبت کنم که بدونی ممکنه اشتباه فکر بکنی درباره برخی مسائل

التماس دعای شدید
بله فواید انقلابرو قبول دارم  پدرم نظامی هستن  در مورد شیخ ها هم پدر یه دوستم شیخ بود ب ...

پاسدار هستن پدرتون؟

بستگی به مرتبه ای که قرار دارن و زحمتی که میکشن

مثلا یه اخوند وقت میره دکترا میگیره قطعا باید حقوقو بگیره دیگه و اینکه درساشون خیلیییی سخته خیلی

التماس دعای شدید
یکیشونم بچه و شیخ هان درسته؟

چرا همش میگی شیخ؟چرا نمیگی اخوندو روحانی؟

اخه میدونی چیه 

تو وقتی خودت بزرگ بشی متوجه میشی که بچه خیلی دوست داری و خودت خود به خود گرایش پیدا میکنی به بچه دار شدن

اما فکری که درباره روحانیون میکنی اشتباهه چون من خودم دارم میبینم دیگه 

شما قرار ان شاالله در اینده یه خانواده رو مدیریت کنی و اینطرز فکر اصلا خوب نیست و روی بچه هاتونم تاثیر میزاره خانوم خوشگله

التماس دعای شدید
2810