2777
2789
شتتتتت عزیزم ازدواج که کنی شوهر میگه که من بچه میخوام اونوقت نمیتونی نه بیاری که من خودم ازدواج رو ...

اره دیگه به خاطر همینذازدواج دوست ندارم 

معیار من یکی اینه کهاعتقاداتش مثل خودم باشه 

دنبال هدف باشه از ادمای بی هدف خوشم نمیاد 

بچه ننه نباشه 

ورزشکار باشه 

بچه زیاد دوست نداشته باشه

خوش اخلاق باشه وشوخ اما جدی هم باشه در مواقعی 

قیافه و تیپ هم که خیلی مهمن

عاشق مسافرت باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا اگه کاری به سختی نداشته باشیم خطرات زیادی یه دختر ور در خارج تهدید میکنه اوناج مثل ایران نیست ک ...

ازایران بهتره .... خطر انچنانی هم نداره هر خطری اینحا هیت اونطرفم هست همین

چه رشته ای میخونی؟

سال اول پزشکی  هستم عزیزم

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
خب دیگه وقتی فرق ندارن باید مسائل مختلف رو در نظر بگیری

مثلا چیا ؟

شما خودتون نظرتون چیه نمونه خوبه ؟؟

میفهمم چی میگی ولی ،متوجه نمیشم💔😂😂😪😎 خوشبحالتتتتتتتتتتتتتتت /! (چرا؟؟؟؟؟😲)همیشه میخندی 😃هه شبامم دیدی😏😏😏😏😏😏          نع ) 😶😳(از روزاممممممممم بیشتر میخندم کلا اسکلم) 😂😈😂😬                                                فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی👍😄                                                            ℐ 𝓌𝒾𝓁𝓁 𝓂𝒶𝓀ℯ 𝒶𝓁𝓁 𝓉𝒽ℯ 𝒾𝓂𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯ    ℴ𝒻 𝓂𝓎 𝒽ℯ𝒶𝓇𝓉 𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯمن تمام غیر ممکن های قلبم را ممکن خواهم کرد✨💪💚
مثلا چیا ؟ شما خودتون نظرتون چیه نمونه خوبه ؟؟

توی شهر ما که نمونه خیلییییی بده خیلییی اصلا معاونشون انتقاد پذیر نیست اما تو سمپاد به معاون فحش بدی میگه مرسی عزیزم

التماس دعای شدید
توی شهر ما که نمونه خیلییییی بده خیلییی اصلا معاونشون انتقاد پذیر نیست اما تو سمپاد به معاون فحش بدی ...

از لحاظ سطح علمی چی ؟

میفهمم چی میگی ولی ،متوجه نمیشم💔😂😂😪😎 خوشبحالتتتتتتتتتتتتتتت /! (چرا؟؟؟؟؟😲)همیشه میخندی 😃هه شبامم دیدی😏😏😏😏😏😏          نع ) 😶😳(از روزاممممممممم بیشتر میخندم کلا اسکلم) 😂😈😂😬                                                فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی👍😄                                                            ℐ 𝓌𝒾𝓁𝓁 𝓂𝒶𝓀ℯ 𝒶𝓁𝓁 𝓉𝒽ℯ 𝒾𝓂𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯ    ℴ𝒻 𝓂𝓎 𝒽ℯ𝒶𝓇𝓉 𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯمن تمام غیر ممکن های قلبم را ممکن خواهم کرد✨💪💚
2810