2777
2789
نه میدونی چیه میگن ازدواج کن با شوهرت برو یه دختر تنهابراش سخته تو ی کشور غریب و اینا خب منم اینجور ...

کلا اگه کاری به سختی نداشته باشیم خطرات زیادی یه دختر ور در خارج تهدید میکنه

اوناج مثل ایران نیست که

متوجهی منظورم از خطرات چیه دیگه؟

التماس دعای شدید
چرا اخه خیی انقلابی نیستی؟ با انقلاب مخالفی؟چرا اخه؟دوست ارم دلیلشو بدونم

نه با انقلاب مخالف نیستم 

فقط میدونی از کسایی که خیلی افراطی هستن بدم میاد

اگه بخوای به حرف اونا باشی کلا باید غید فیلم و اهنگ رو بزنی

یه دوستی دارم که خیلی انقلابی و ایناست بعد اصلااهنگ و اینا گوش نمیده

معتقده باید بمونیو به کشورت خدمت کنی

و با اینکه به بچه هایشهدا سهمیه میدنو به شیخ هایی هم که درس میخونن حقوق میدن اما به دانشجو هانمیدن مشکل دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه با انقلاب مخالف نیستم  فقط میدونی از کسایی که خیلی افراطی هستن بدم میاد اگه بخوای به حرف ا ...

من خودم انقلابی ام اما دارم الان اهنگ گوش میدم افراط افراد افراطی رو نباید به پای انقلاب گذاشت خانوم خانوما

التماس دعای شدید
درسته دخترای سمپاد سرشون تو کتاب بوده و اهل اکیپای مختلف دخترو پسر نبودن و ب تیپ و قیافشون زیاد نمیر ...

نه عزیزم اتفاقا بین دوستای من بعضیاشون ان قدر ناز و خوشگلن😍ولی خب وقتی تو مدرسه ایم که مثل بقیه مدرسه ها مسلما نمیتونن آرایش کنن برای همین عادین😂کلا آدم وقتی فرم مدرسه میپوشه خیلی جالب نمیشه😓😂

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
نه     دوستندارم ازدواج کنم چون دوستدارم ازاد باشم  از بچه هم خوشم نمیاد   &n ...

شتتتتت

عزیزم ازدواج که کنی شوهر میگه که من بچه میخوام اونوقت نمیتونی نه بیاری که

من خودم ازدواج رو بخاطر بچه دوست دارم

خیلی دوست دارم از یه دختر بپرسم ملاک هات برای ازدواج چیه؟میدونم خصوصیه ولی دوست دارم بهش جواب بدی

التماس دعای شدید
درسته دخترای سمپاد سرشون تو کتاب بوده و اهل اکیپای مختلف دخترو پسر نبودن و ب تیپ و قیافشون زیاد نمیر ...

نه اتفاقا من همه اینارو هستم و کل راهنمایی و دبیرستانم سمپاد بودم الان دانشجو سال اولم 

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤

شما که سمپادی هستین نمونه خوبه یا سمپاد ؟

تو شهر ما خیلی باهم فرق ندارن 

میفهمم چی میگی ولی ،متوجه نمیشم💔😂😂😪😎 خوشبحالتتتتتتتتتتتتتتت /! (چرا؟؟؟؟؟😲)همیشه میخندی 😃هه شبامم دیدی😏😏😏😏😏😏          نع ) 😶😳(از روزاممممممممم بیشتر میخندم کلا اسکلم) 😂😈😂😬                                                فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی👍😄                                                            ℐ 𝓌𝒾𝓁𝓁 𝓂𝒶𝓀ℯ 𝒶𝓁𝓁 𝓉𝒽ℯ 𝒾𝓂𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯ    ℴ𝒻 𝓂𝓎 𝒽ℯ𝒶𝓇𝓉 𝓅ℴ𝓈𝓈𝒾𝒷𝓁ℯمن تمام غیر ممکن های قلبم را ممکن خواهم کرد✨💪💚
2810