2777
2789
عنوان

سفر به کانادا با پسرم امکان داره؟؟

4048 بازدید | 31 پست
سلام
مقاله ی من برای شرکت در یک کنفرانس در کانادا پذیرفته شده. زمان برگزاری کنفرانس ، پسرم یک سال و سه ماهش می شه. اگر بخوام شرکت کنم باید هزینه ی ثبت نام را الان پرداخت کنم. اما نمی دونم که می تونم با یه بچه ی یک سال و سه ماهه به کانادا پرواز کنم یا نه؟؟؟ اگه کسی تجربه داره کمکم کنه؟ خواهش می کنم.
اگر سفرت کوتاه باشه بعید می‏دونم مشکلی پیش بیاد. حتی اگر شیر خودت رو نمی‏خوره و اینجا آدم مطمئنی مثل مادر یا خواهرت هستند که مسئولیتش رو می‏پذیرند می‏تونی بذاری پیششون بمونه.
فقط پرواز غیر مستقیم بگیر که بتونید وسطش یکی دو ساعت خارج از هواپیما استراحت کنید. فرودگاه دوبی امکانات خیلی خوبی داره و برای یکی دو ساعت استراحت عالیه. حتی یه قسمت VIP داره که با پرداخت هزینه می‏تونی یه جای خوب و تر و تمیز برای استراحت بگیری. برای بچه بهت کالسکه می‏دن و توی دستشویی ها هم جایی برای تعویض بچه در نظر گرفته شده و توی Free shop هم در حد نیاز دو سه ساعت همه چیز می‏تونی بخری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اگر سفرت زیاد طول نمی‏کشه و برای شیردهی هم مشکل نداری و کسی رو برای نگهداری از بچه داری از الان با چند ساعت شروع کن و بچه رو عادت بده که در نبود خودت با دیگران بمونه و بعدش هم تنها برو
آخه از ایران یا می شه رفت دبی یا قطر یا استانبول! که هر سه اینها پرواز بعدیشون خیلی طولانی میشه. اگر هم بخوام برم اروپا که فقط می تونم فرودگاه بمونم. والا کسی دارم اونجا که برم پیشش اما ویزای اروپای من ترانزیته و حق خروج از فرودگاه ندارم
خوب یه کم پرس و جو کن ببین وضعیت فرودگاه از لحاظ شرایط و امکانات توی کدوم کشور بهتره برای همونجا پرواز بگیر. البته اگر از من می‏شنوی دور ایران‏ایر رو خط بکش
سعی کن زمان پرواز بعدیت رو طوری انتخاب کنی که بیش از 3 ساعت معطلی توی فرودگاه نداشته باشی.
2810