2777
2789
عنوان

سفر به کانادا با پسرم امکان داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 31 پست
سخت نگیر شاید اگر نبریش اون هم راحت تر باشه بالاخره پرواز مشکلات خودش رو داره. خصوصاً موقع نشستن و بلند شدن هواپیما که باید مواظب باشی حتماً یه چیزی بهش بدی بمکه که گوشاش نگیره. اونجا هم بعید می‏دونم توی جلسه راهش بدن بنابراین مجبوری یه نفر رو پیدا کنی بچه رو بسپری بهش و تازه باید همه‏اش به فکر آب و غذاش باشی
آره عزیزم. ایران ایر که اصلا.
راستش فرست کلس امارات و قطر ایرلاین هست اما قیمتش خیلی خیلی گرونه. مثلا با 1 میلیون و 300 میشه به راحتی رفت اما فرست کلاسش حدود 5 میلیون می شه. و من اینقدر پول ندارم عزیزم. والا فرست کلاس ها تخت خواب دارن. حمام دارن. فوق العاده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
لازم نیست فرست کلاس بگیری. من معمولاً economy امارات می‏گیرم (البته تا حالا کانادا و امریکا نرفتم) خدمات خوبی داره. تازه اگر بتونی قبل از پرواز خودت رو زود برسونی فرودگاه و موقع گرفتن کارت پرواز ازشون بخوای که صندلی نزدیک Exit Door بهت بدن جای خیلی خوبی داری که جلوی پات کاملاً بازه. البته بسته به نوع هواپیما بعضی صندلی‏های Exit Door نزدیک دستشویی می‏افته که شاید زیاد خوشایندت نباشه حتماً موقع گرفتن کارت پرواز بگو که Exit Door باشه اما روبه روی دستشویی نباشه . اگر جزء اولین نفراتی باشی که کارت می‏گیری و بتونی اولین صندلی بعد از First Class Zone رو بگیری که عالیه. اما اگر نشد معمولآً صندلی نزدیک اتاق مهماندارها هم از بهترین صندلی هاست.
مثلاً من این دفعه که دوبی رفتم تنها بودم و خوشبختانه صندلی نزدیک اتاق مهماندار رو تونستم بگیرم و چون چمدونم سنگین بود از یکی از مهماندارها خواستم که برام بذارتش توی کمدهای کابین خودشون که مجبور نباشم بلندش کنم و اون هم با خوشرویی قبول کرد.
من هم با اذین موافقم . تو پرواز امارات اونهایی که بچه دارند رو بهشون می رسن و دیدم که به اونایی که نزدیک Exit door هستند و بچه دارند از این تخت هایی که به دیوار آویزون می شه دادند تا بچه ها توی اون بخوابند .
در کل اگر بچت بد قلق نیست و سرحاله با خودت ببرش .

موفق باشی .
خوب اگر پسرت بچه آرومی باشه مشکلاتت کمتر می‏شه.
ضمناً اگر با دکترش صحبت کنی ممکنه بهت داروی خواب آور بده که برای پرواز ازش استفاده کنی. این رو مطمئنم چون به دوست خودم هم که همین مشکل رو با دخترش داد دارو داده بود اما حتی توی نسخه با تأکید نوشته بود صرفاً برای استفاده در مدت پرواز در هواپیما.
اگر کلاً بچه آرومیه توی هواپیما اونقدر براش محیط جدید هست که آروم بگیره.
تازه مطمئناً مهماندارها هم کمکت می‏کنند. من امسال یه پرواز 8 ساعته داشتم با امارات. ردیف کناری من یه خانومی با بچه بود. بچه‏ خانومه برای هر مهمانداری که از اون راهرو رد می‏شد دست دراز می‏کرد و بوس می‏فرستاد اون بیچاره‏ها هم توی رودرواسی می‏موندند و هر کدوم چند دقیقه بغلش می‏کردند. حتی خانومه برای دستشویی رفتن هم بچه رو به مهماندار سپرد
عزیزم ولی به نطر من نبرش چون خیلی اذیت می شه پسر من الان 14 ماهه است بچه نوپا اصلا یک جا اروم نمی گیره من الان حتی بخوام نیم ساعت بزارمش توی صندلی ماشین و جایی برم نمی مونه و مدام گریه می کنه می خواد بیاد بیرون . دوستم پسرش 9 ماهه بود رفت امریکا و خیلی ادیت شد الان می خواد برگرئه بچه 14 ماهه است و ماتم گرفته چکار کنه . می دونم دلت نمی اد من خودم یک ماموریت خارج داشتم به خاطر پسرم کنسلش کردم ولی بهت توصیه می کنم نبرش هم خودت اذیت می شی هم اون خیلی اذیت می شه
Lilypie Maternity tickers
پوپک جون خواهر من بارها این مسیر رو رفته واومده از استانبول - رم وآمستر دام اونم با 2 تا پسر شیطون البته شوهرش همراهش بود ولی من بهت توصیه می کنم از امستر دام بگیری که راحت تر باشی از استانبول خیلی راهه تا اونجا و ایتالیا هم خیلی گیت های افتضاحی دراه خواهر وشهر خواهر من با تسلط کامل به زبان داشتند از پرواز جا می موندن چون گیج شده بودن واونا هم راهنمایی نمی کردن
واسه یه سفره کوتاه که معمولان بچه نوزاد رو نمیبرن ، همه دوستای من هم واسه تفریح یا سفر کوتاه کاری بچشون رو نمیبرن .هم به خودشون خوش میگذره هم بچه مریض و کلافه نمیشه هم خودت تو هواپیما و فرودگاه راحتی .هم بچه پیش مامان بزرگی خواهری عمه ای حسابی خوش میگذرونه .
من تازه از تورنتو برگشتم و با پسرم که 2 ساله هست و شیر مادر میخورد با ترکیش رفتم بهت توصیه میکنم اگه میتونی بهتره نبری بچه رو چون خیلی خیلی اذیت میشه اولا اینکه بدلیل کارهای زیادی که موقع رسیدن به فرودگاه استانبول هست بخاطر جانموندن از پرواز دوم _(تو استانبول باید چند بار صف وایستی و ویزا و ... برای کانادا چک میشه و کلی وقت گیره)اصلا نمیتونی به بچه برسی
دوما پرواز دوم حداقل 15 ساعته بدون زمان توقف بین دو پرواز و بچه من تمام این مدت لب به غذا نزد و من تمام این مدت اشک ریختم نمیدونم علت چی بود ولی اکثر بچه ها ی تو هواپیما همین طور شده بودند طوری که آخر سر بردیمش پیش مهماندارها و گفتیم این آقا مهمانداره خلبانه و از دست اون یک کم شیر خورد همین و بس
سوما اینکه ساعت اونجا 8 ساعت و نیم (تورنتو) با ایران فرق داره و تنظیم روز و شب برای بچه خیلی سخته یعنی اکثرا بی آب و غذا خوابه وقتی هم برگردی بدتره چون تنظیم این وری خیلی سخت تره
من بخاطر گرفتن کارت اقامت مجبور بودم ببرمش ولی اگه تو مجبور نیستی به هیچ وجه نبرش پشیمون میشی دوستم
راستش من بچه مو با خودم تا استرالیا بردم وقتی حدود 10 ماهه بود و اصلا اذیت نشدم . بچه من بچه آرومیه ولی اگه بچه ات آروم نیست هم به نظرم شربت راه حل خوبیه . به نظرم اگه بچه ات بدون تو اینجا بمونه بیشتر اذیت میشه .
2810