fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 عنوان دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید 500 بازدید | 132 پست من اصلا دو سه روزیه نمیتونم درس بخونم در حالی که خیلی وقتا کامل درس میخوندم ولی الان نمیتونم هر کاری میکنم نمیشه هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید. امروز | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 امروز اصلا حس درس خوندن نیست 😂 من دو روزه اینطوری شدم اصلا نمیتونم بخونم خیلی میخوام ولی نمیتونم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 11091 به خودت بگو برای حفظ پیوستگی مطالعم ۵ دقیقه میخونمبعد که غرق خوندن بشی هی زیادش کن لاقل برسون ب نیم ساعتاما روزی نباشه ک نخونی
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 به خودت بگو برای حفظ پیوستگی مطالعم ۵ دقیقه میخونمبعد که غرق خوندن بشی هی زیادش کن لاقل برسون ب نیم ... مرسی 🩵 هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 کلاس چندمی و چه رشته ایی میخونی؟ یازدهم انسانی هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2492 من دو روزه اینطوری شدم اصلا نمیتونم بخونم خیلی میخوام ولی نمیتونم من کلا امسال اینطور شدم هیج انگیزه ایی برای درس خوندن ندارم 😂
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5215 یازدهم انسانی بیای دوازدهم پاره میشی رسماً فعلا که خوبه آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 من کلا امسال اینطور شدم هیج انگیزه ایی برای درس خوندن ندارم 😂 منم به اجبار فقط میخونم حالم از مدرسه بهم میخوره هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2492 یازدهم انسانی من دهم تجربی ام دیگه تحمل درس این حجم از درس ها رو ندارم 😢
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 88 یازدهم انسانی منم پارسال یازدهم بودم رشته انسانی خدایی یازدهم چیز سختی نداشت بخون به حرف کسی هم گوش نکن فقط بخون آماده شو واسه نهایی تست هم بزن هر وقت تونستی
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1074 بیای دوازدهم پاره میشی رسماً فعلا که خوبه من الانم پارم ولی خداییش بعضی درساش خیلی حجم شون زیاده هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.