2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
شو شو ی منم تک هست همیشه میگه کاش یه خواهر و برادر داشتم کاش تنها نبودم خیلی ازار میبینه از طرفی هم الان ما یه دختر داریم و پسرمون تو راهه و همیشه میگه بچه های من عمو و عمه ندارن از طرف من تنها هستن و از تنهایی همیشه غصه میخوره
فروشگاه باران تین (بوت و نیم بوت های 2014انواع پوشاک تین ، مجلسی ، شب ، پالتو ، ساپورت ، کیف های مارک .......................................)
ادرس : http://baran-teen.tk/

شو شو ی منم تک هست همیشه میگه کاش یه خواهر و برادر داشتم کاش تنها نبودم خیلی ازار میبینه از طرفی هم الان ما یه دختر داریم و پسرمون تو راهه و همیشه میگه بچه های من عمو و عمه ندارن از طرف من تنها هستن و از تنهایی همیشه غصه میخوره
فروشگاه باران تین (بوت و نیم بوت های 2014انواع پوشاک تین ، مجلسی ، شب ، پالتو ، ساپورت ، کیف های مارک .......................................)
ادرس : http://baran-teen.tk/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی تنها منم تک فرزندم و دقیقا حس شما رو دارم.پدرم فوت شده الان من موندم با مامانم.که واقعا بهش وابسته شدم.دایم پیش مامانم هستم و دلم نمیاد تنهاش بذارم.خب مگه همسرم چقدر تحمل داره.علاوه بر این توقعم نا خوداگاه از همسرم رفته بالا.که هم باید وظایف همسریشو انجام بده.هم برام پدری کنه!هم برادرم باشه!کارای خونه مامانم هم با اونه.این خیلی بده.
منم تنهام.واقعا تنهام
*****رای گیری شروع شد ******
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها - عکسها همراه با دستور غذا

موضوع شماره 5- ترامیسو

*** لطفا حتما به سه نفر رای دهید ***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=27
خدای مهربونم دوستت دارم
منم تک فرزندم همیشه تنها بودم وبه دوستانم وابسته بودم دوستان خیلی زیادی داشتم ولی همیشه این خلا با من بود با اینکه مادرم نثل یک دوست با من رفتار می کرد وبا هم خیلی صمیمی بودیم الانم که ازدواج کردم وخودم دارای فرزندم ولی با این وجود نداشتن خواهر یا برادر مثل یه کمبود برام حس می شه به نظر من خیلی بده تک فرزندی وظلم در حق بچه وابستگی بیش از حد من به دوستانم لطمات زیادی به من زدن
به نظر منم تک فرزندی جالب نیست.بچه بچه رو تربیت میکنه.یعنی در برخوردایی که باهم دارن یه سری چیزارو یاد میگیرن.من که هرچی تک فرزند اطرافم دیدم به نظرم خیلی تنهان.وقتی کسی میره خونشون مدام اصرار دارن که نره.زود از همه چی حوصله شون سر میره.اخه بچه ها عاشق بازی هستن.دوست دارن یه پایه ی همیشگی داشته باشن حتی مثلا دوست دارن تا لحظه ی خوابشون بازی کنن.خودتون یادتون نیست که تا لحظه ی خواب بارختخواب ها وبالش ها بازی میکردیم.ما دوتا خواهریم ویه برادر .برادرم همیشه از تنهایی رنج میبرد. اونم به خاطر این بود که فاصله سنیش با ما زیاد بود و خانواده هم به خاطر تک بودنش خیلی بهش امتیاز داده بود وهمین امتیاز دادن ها گاهی واقعا بچه رو داغون میکنه .البته مطمئنم والدین الان بابالا رفتن سطح اگاهی شون اون اشتباهات قدیمی رو تکرار نمیکنن.مثل تبعیض بین بچه ها.
به هرحال بچه داری هم خالی از زحمت نیست ولی هرچیزی بهایی داره.درکل اگر سیستم خانواده طوری باشه که بچه اول به بچه ی دوم به چشم هوو نگاه کنه مسلما حتی اگه بچه دومم نباشه بچه اول چیزی پیدا میکنه که به چشم رقیب بهش نگاه کنه.کلا همه چی برمیگرده به مدیریت وتدبیر والدین.
ولی واقعا خیلی ناراحت میشم از تنهایی تک فرزندایی که اطرافم هستم.مثلا یکیشون یه پسر 9ساله ست که مادر وپدر هردو کارمندن واین اقا پسر از مدرسه میره خونه ی مادر بزرگ پدربزرگ کلا از همون اوایل سیستم همین بوده چون مادرشون کارمنده.خب دوست اونجوری هم نداره.مدام بابزرگسالا درارتباطه.انواع کلاسا وامکاناتو داره ولی لذت نمیبره.من شادی واقعی رو وقتی توچشماش میبینم که بازی میکنه چون اطرافش همه بزرگسالن وطبیعتا به اندازه ی اون انرژی ندارن مدام داره خواهش میکنه که باهاش بازی کنن و بقیه هم خب کلافه میشن.
یکی دیگه هم دختر 8ساله ست.اونم مدام میره خونه همسایه شون که دختر همسن ایشونو داره ووقتی این همسایه شون خونه شونو عوض کردن بچه طفلی خیلی ضربه خورد.اونم مدام در حال خواهشه ومامانش میگه خودش میگه من در اینده دوتا دختر دوتا پسر میارم.یه بار مامانش گفته بود میخوام نینی بیارم همه مدرسه رو پرکرده بود وپز داده بود اخه دوستاش همه خواهر برادر دارن این طفلی تنهاست.بالاخره والدینش تصمیم گرفتن که برای دومی اقدام کنن.
ممنون از اینکه میاین و نظراتتون رو می گید.
اما من فکر می کنم که شاید اگه پسرم کوچکتر مثلا دو سالش بود و برای بچه دوم اقدام می کردیم می تونستن با هم همبازی بشن اما الان پسرم چهار سالشه والان هم اگه بخوام اقدام کنم حداقل پنج یا شیش سال با هم اختلاف سنی دارن و نمی تونن با هم همبازی باشن.درست اون موقعی که این نوجوان هست اون یکی هنوز کودکه ونوع نیازهاشون با هم فرق می کنه.خیلی ها رو دیدم که توی همین سن اقدام می کنند اما وقتی پسرم بخواد بره مدرسه من درگیر یه بچه دیگه می شم.و فکر می کنم که الان چون بچم خیلی سخت با بچه های دیگه ارتباط برقرار می کنه برای این مسئله هم دارم به گروه های بازی و ورزش می برمش تا کم کم بتونه راحت با بچه ها ارتباط برقرار کنه اقدامم الان اون رو منزوی تر می کنه.شاید برای ایندش الان فکر نکم
خیلی ها هستن که ناخواسته باردار می شن نمی دونم اونا چی کار می کنن ما چی کار میکنیم.اگه ناخواسته باشه ادم خودش رو دلداری می ده که خواست خدا بوده حتما یه مصلحتی توش هست!!!! اخه بچه اولم هم یه جورای خاصی خواست خدا بوده !!!!!
اما فعلا تا اونجایی که خواست خودم باشه کنسلش کردم
عزیزم اینجور که معلومه خودت بچه دوم دوست نداری!نظر خواهیت به نظرم بی فایده بود.اما من حتی اگه بچم 10 سالشم باشه برای دومی اقدام میکنم چون بعدا پشت هم میشن.حتما که نباید توی بچگی هم بازی باشن.دوران بچگی فوقش 15 ساله اما دوران بزرگسالی که طرف احتیاج به یه هم خون دلسوز داره 60 70 80 ساله!
ماه دونه جان.اره اگه فقط خودم مهم بودم دوست نداشتم بچه دوم بیارم.
نظر سنجی هم خیلی به من کمک کرد بچه ها حرف های خوبی زدن به خاطر همین هم می گم فعلا بچه نمیارم چون الان خیلی تاثیر مثبتی توی زندگیش نمی زاره شاید برای دوران بزرگسالیش تا چند سال دیگه یه کارایی بکنم.من اول باید خودم از تصمیمی که می خوام بگیرم کاملا مطمئن بشم.چون مخالفت هممسرم خیلی بیشتره.اگه فقط بدونم که برای پسرم این مسئله مهمه و فقط و فقط به خاطر اون همسرم رو راضی می کنم.
2810