2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
استادمون میگفت هیچ وقت این ظلمو درحق بچه هاتون نکنین.بچه تک فرزند خیلی تربیت خاصی میخواد که لوس ومنزوی نشه.درسته سخته،گرونیه،اینده معلوم نیست.اما واقعا تک فرزندی برای بچه خوب نیست
بی سر و سامان توام یا حسین
سلام یه چیزه دیگه بگمو برم امیدوارم هیچ خانواده ای داغ بچشو نبینه دوسته شوشومم تک فرزند بود یعنی بعدازاین خانوادش بچه دارنشدن مامان باباش چهلو چهلوپنج سالشونه دوساله پیش بادوستش تصادف کردنو هردو فوت شدن خانواده این پسره که تک فرزندبود ازهم پاشید باباش معتاد شد مامانش دیوونه شد اخرشم یه ساله پیش ازهم جداشدن اما خونواده اون یکی دوستش چون بچه های دیگه اییم داشتن به امید اونا دارن زندگی میکنن اما این مامان بابای بدبخت شایدتاصدساله دیگه زنده باشن اما زندگی نمیکنن چون همه روحشون متعلق به یکی بود که ازدستش دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان.منم تک فرزندم.خیلی بهم سخت گذشته...بعضی وقتا از زور تنهایی میخوام داد بزنم! اگه میتونی حتما 2 تا بچه رو بیار حداقل....من خودم الان مجردم ولی مطمئنا تک بچه نمیارم..چون دردشو کشیدم.
...
باران جان.منم تک فرزندم.خیلی بهم سخت گذشته...بعضی وقتا از زور تنهایی میخوام داد بزنم! اگه میتونی حتما 2 تا بچه رو بیار حداقل....من خودم الان مجردم ولی مطمئنا تک بچه نمیارم..چون دردشو کشیدم.
...
الان دوتاشون مریضن کوچیکرو میخوام بخوابونم بزرگه نمیزاره.همش باهاش دعوارمیکنم بعد از کلی دعوا اومده پشتم دراز کشیدهذکوچیکه که خوتبیده میگه مامان ساکت بودم گفتم بله پسرم.بعد هم چشماش رو بست وخوابید.غم از همه صورتش پیداست.
سلام دوستای خوبم ما3تاخواهریم ویه برادر البته بهتره بگم بودیم الان اصلاهمونمیبینیم ازوقتی ازدواج کردم (من طردشون )کردم اصلاانگارنه انگارمن بچه اونابودم الان 10ساله ازدواج کردم زندگی خوبی داریم یه پسر4سال ونیمه دارم بازم میخام یه دونه دیگه بیارم چون اون توانایی رودرخودم میبینم که میتونم بامحبت وعشق بین هم بزرگشون کنم الان پسرم اینقدرمهربونه شبابیدارمیشه دستامومیبوسه صورتمونازمیکنه دوباره میخابه .تنهای تنهابزرگش کردم باسختی زیادشایداگه قصه موبراتون تعریف کنم گریه تون بگیره ولی درکل میخام یه دونه دیگه بیارم اگه خدابخوادولیاقت داشته باشم
درگیری منم بیشتر توی همین مسئله است که اکثر شماهایی که از تک فرزندی ناراضی هستین دخترید.اما یکی یه دونه من یه پسر گله.یکی دونفر هم از نارضایتی پسر که گفتن دلیل هاشون سطحی بود.فقط اینکه اخرهفته ها نمی دونن کجا برن یا ته ناراحتیشون تنها بودن توی روز عروسیشون بوده.
تازه اگه یه بچه دیگه بیارم و دختر باشه یه هم صحبت می خواد اونوقت باید یه هم صحبت برای اون بیارم تازه اگه سومیش دختر بشه!!!!!!!!!!
اصلا من به پسر و دختریش کاری ندارم ......... به خاطر خودمم شده میخوام 2 تا بیارم یا 3 تا ........... وقتی بزرگ شدن ادم دیگه با بچه هاش رفت و امد داره ........ دیگه فامیلا رو ول میکنه ........ دوست دارم خودم تنها نباشم و وقتی بچه هامو دعوت کردم حداقل 2 تا باشن که خونه یه کم شلوغ بشه ............ تک فرزندی برای پدر و مادر هم ظلمه .......

الان وقتی پدر و مادرای خودمونو میبینم که هممون دور هم جمع میشیم و چقدر خوش میگذره ............ و وقتی تصور میکنم اگر خودم تنها بودم چه بیمزه و کسات بار میشد ....دوست دارم خودمم یه همچین خانواده ای رو تشکیل بدم ........

خودم ادم اجتماعی و خونگرمی هستم و امیدوارم همین ها رو به بچه هامم اموزش بدم ............ البته نظر هر کسی متفاوته .
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
باران جان من پسر خاله ام تک فرزنده الان 18 سالشه از بچگی همیشه دلش می خواست یه خواهر بزرگتر داشته باشه
ایران هم زندگی نمی کنه دو رگه است. وقتی من پیشش بودم بدجوری به من وابسته شده بود و دلش نمی اومد ازم جدا بشه. اینو میگم که به این فکر کنی که ربطی به جنسیت نداره. هر چند دختر ممکنه بیشتر احساس تنهایی کنه. یا بروز بده این احساسو . پسر ممکنه تودار تر بشه و شما هیچوفت نفهمی که چقدر تنهاست.
البته منم به همین امید اینده واینکه پسرم تنها نباشه ودور هم ضلوغ باشیمددومی رو اوردم که امیدوارم در اینده هم همینطوری باشه.همسرم که خیلییی راضیه.منم که خیلی دلم واسه پسر بزرگ وبا احساسم میسوزهههه.
همسر من تک فرزند هست عزیزم
فروشگاه باران تین (بوت و نیم بوت های 2014انواع پوشاک تین ، مجلسی ، شب ، پالتو ، ساپورت ، کیف های مارک .......................................)
ادرس : http://baran-teen.tk/

2810