2777
2789
عنوان

احساس میکنم باید منتظر مرگ بشینم

46 بازدید | 4 پست

انقد اتفاق دور و ورم از مریضی سرطان افتاده

میگم چرا بچه اوردم 

منم میخام زود بمیرم این بی مادر میشه 

در صورتی که فعلا خودم سالمم 

خدا بهیر کنه فقط

اینطور فکر نکن همه هم اینطور نیستن که فکر میکنی.فقط سعی کن استرس نگیری و غذات خوب باشه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

چقدر منفی نگری😶از زندگیت لذت ببر بابا

چند وقت پیش یه مجلسی دعوت شدیم خانومه سرطان سینه داشت هردوتا سینه اش برداشته بود به رحمش هم زده بود رحمش هم برداشته بود

هنوزم درگیر بود، ولی انقدررررر شاد و پرانرژی بود از ماهایی که سالم بودیم بیشتر. همش میرقصید و میگفت و میخندید دوتا بچه هم داشت بچها هم مثل خودش شاد بودن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این یماه اتفاقهایی افتاده که نگم فقط نگمممم

چه اتفاقی؟ منم پدر خودمو در اثر سرطان مغز استخوان از دست دادم. الان زانوی غم بغل بگیرم که وای خودمم میگیرم؟ تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤