2777
2789
عنوان

حمله عصبی (پانیک)درمان گیاهی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26470 بازدید | 54 پست
چقدر طول کشید خوب شدید علائم تون چی بود؟ 

باید کافئین ترشی چای نوشابه نخورید 

روزی ۳بار عرق بیدمشک

۳بار اسطوخودوس بخور

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

[QUOTE=249242816]باید کافئین ترشی چای نوشابه نخورید  روزی ۳بار عرق بیدمشک ۳بار اسطوخودوس بخور[/QUOTE

ترشی و نوشابه که نمی خوردم اصلا چای را هم قطع کردم به خاطر کافئینش... 😪 انگار کلا اضطراب زده به کل اعضای بدنم اتفاقا همون عرق بیدمشک و بهارنارنج و اسطوخودوس را دارم می خورم ایشالله با همونا رفع بشه... اصلا نمی دونم چرا به این حال افتادم 😥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا دوسال مداوم میرفت دکتر.از ھمون اول با مصرف دارو خوب شد.الانم دیگه دکتر نمیرھ خوبه دیگه خداروش ...

یعنی مثلا چند ماه داروها را خورد اثر کرد... درد قفسه سینه هم داشتند و گز گز بدن و باد و سرو صدا در گوش؟ 

باید کافئین ترشی چای نوشابه نخورید  روزی ۳بار عرق بیدمشک ۳بار اسطوخودوس بخور

الان شما خوب شدید ایا با طب سنتی جواب گرفتید ممنون میشم جواب بدید و دکترتونو معرفی کنید

سلام و عرض ادب . پانیک بیماری عصبی غیر قابل تحملی است اگر زودتر برای درمان اقدام نکنید بدتر میشه . طب سنتی فقط ده درصد موثره و اینکه خیلی از افراد انتظار دارن شخص بیمار خودش کنترل بکنه ذهنش رو امکان پذیر نیست . همسرم درگیر این بیماری بود دکتر مهدی صمدی در همدان ایشان را درمان کردن البته نیاز به صبوری است . به حرف عوام گوش نکنید که دارو اعتیاد آور است و... چون اگر دارو مصرف نکنید هر روز بدتر میشین . و بعد بهبود خود دکتر آرام آرام داروها رو قطع میکنه . 

تقریبا دوسال مداوم میرفت دکتر.از ھمون اول با مصرف دارو خوب شد.الانم دیگه دکتر نمیرھ خوبه دیگه خداروش ...

سلام عزیزم.من هم ۵ماهه ک پنیک دارم قرص ضد افسردگی مصرف میکنم واقعا زندگیم رو مختل کرده همش خوابم میاد بیدار هم ک باشم اضطراب شدید دارم.شوهر شما طب سنتی رفتن یا دکتر مغز و اعصاب که خوب شدن؟

ببخشین یعنی ۳ لیوان بخوریم

یس استکان

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
ممنون من رینا را خوردم فشارم رف بالا نمیدونم از اینا بود یعنی

خب پس فقط عرق بیدمشک بخور...‌پشت سر هم نباشه ...یه استکان صبح یکی ظهر و یکی شب قبل از خواب

سلام احوال شما ببخشید شما کامل درمان شدین؟

با رعایت این چیزایی که توی تاپیک گقتم آره