2777
2789
عنوان

تاپیک های پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 83 پست
قبلا من زدمدیگع کسی نمیادانگار به غم و ناراحتی و انرژی منفی عادت کردندیگه منم مثل قبل نمیامبه طرز عج ...

دقیقا منم یه بار تاپیک زدم گفتم بیاین همکاری کنیم این تاپیک یه تاپیک شاد پربازدید بشه ولی نشد

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا،اصلا نمیدونم چرا بعضی از اعضای نینی سایت دنبال شر و دعوا میگردن.بعد میان توی تاپیک میگن(اوه بی ...

اره یا مثلا مسخره میکنن 

تو نی نی سایت دو کارو هیچوقت انجام نمیدم که باعث شده سلامت روانم از بقیه جلوتر باشه تاپیک های پربازد ...

من بعضی وقتا نگاه میکنم و واقعا یا حرص میخورم یا خیلی ناراحت میشم و دلم میسوزه

تاپیک های شاد و یا تاپیک هایی که ینفر وضعش خوب باشه بزنه معمولا به فحش و دعوا ختم میشه

یا مثلا از تاپیک های فرهنگی حمایت نمیشه

اخلاقت مهربونی متینی تودار خوشتیپی رو غذا حساسی متولد بهار یا پاییزی(البته امروز به دلایلی تمرکز ندا ...

برای صاحب تاپیک هم بگو بی زحمت😁😅

یا مثلا از تاپیک های فرهنگی حمایت نمیشه

جرئت داری برای فرهنگ سازی تاپیک بزن

میخوردنت بعدم بوووم😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

برای صاحب تاپیک هم بگو بی زحمت😁😅

شما خوش صحبت خوش برخورد مهربون تو دلت هیجی نیست گااها عصبی بشی شدید عصبی میشی احتمالا تابستونی هستی یا پاییز رنگ های جیغ دوس نداری ساده پوش و‌شیک پوشی

دقیقاانقدر کشش میدن تا بترکهمن تابستون یه تاپیک در مورد اینکه من و همسرم و پسرم یه شبای استخر پارتی ...

ولی واقعا بعضی وقتا سر یه حرف عادی چقدر فحش و فحش کاری میشه

رک بگم از بس بدبختی دیدن بعضی ها خوشبختی دیگران براشون غیر قابل باوره!

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

اینجا اگر شادیت بگی ، یا بهت حسودی میکنن دعوا درست میشه یا میگن دروغ میگی و فیکی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

جرئت داری برای فرهنگ سازی تاپیک بزنمیخوردنت بعدم بوووم😄

حالا اون که هیچی

مثلا درباره هنر درباره فیلم و موسیقی و کتاب

خیلی تعدادش کمه

اخلاقت مهربونی متینی تودار خوشتیپی رو غذا حساسی متولد بهار یا پاییزی(البته امروز به دلایلی تمرکز ندا ...

در مورد منم بگو 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
شما خوش صحبت خوش برخورد مهربون تو دلت هیجی نیست گااها عصبی بشی شدید عصبی میشی احتمالا تابستونی هستی ...

وای دقیقا همین بود چه عجیبب