2777
2789
عنوان

حمله عصبی (پانیک)درمان گیاهی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26471 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متوجه نشدم چجور،؟،

موقع اذان سمت قبله سجده کن 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
چشم عزیز  خدادکنه خوب بشم

الهی زود زود خوب شی و راحت راحت زندگیتو بکنی

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

در طول روز همش استرس و وحشت دارم تو این ماه کلی خرید کردم اماهیچی حالم رو خوب نمیکنه 

همش ترس ووحشت دارم اصلا رهام نمیکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
در طول روز همش استرس و وحشت دارم تو این ماه کلی خرید کردم اماهیچی حالم رو خوب نمیکنه  همش ترس ...

اگه شرایطشو داری با پروتکل بهداشتی برو مسافرت کافئین رو بالکل قط کن

در طول روز همش استرس و وحشت دارم تو این ماه کلی خرید کردم اماهیچی حالم رو خوب نمیکنه  همش ترس ...

قرآن بخون آهنگ ملایم

ببخشید عزیزم ...شما فقط ترس دارین 

یا حمله هاتون همراه با لرزش شدید بدنه 

...

خواهرم پانیک داره ...موقع حمله تمام بدنش میلرزه...زندگیش کلا مختل شده...میشه بگین موقع حمله چه حالتهای بهتون دست میده  

عشق یعنی زندگی با یاد تو
ببخشید عزیزم ...شما فقط ترس دارین  یا حمله هاتون همراه با لرزش شدید بدنه  ... خواهرم پا ...

چقد طول میکشه واسش؟؟چای و کافئین وقطع کنه کلا حتی کاکائو رو که اینطور نشه...دمنوشای گیاهی بخوره عرق بیدمشگ بخوره گلاب بزنه بصورتش الهی زود زود خوب شه

چقد طول میکشه واسش؟؟چای و کافئین وقطع کنه کلا حتی کاکائو رو که اینطور نشه...دمنوشای گیاهی بخوره عرق ...

عزیزم می خاستم بدونم شما انشالله خوب شدین؟برای کنترل بیماریتون چه کار کردین ؟

شما هم بدنتون می لرزید موقع حمله؟   

عشق یعنی زندگی با یاد تو