2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم اونم چجوری

497 بازدید | 57 پست

من خیلی زشتم هر کی منو میبینه فکر میکنه من شوهرمو گول زدم بعضیا علنن به زبون میارن جلو شوهرم حالا کاری به مردم نداریم که اختلاف درست میکنن شوهرم آنقدر هیز شده آنقدر بد شده که خدا میدونه یه موقع هایی توی خونه سعی میکنه نگاهشو از من بدزده وقتی حرفی میزنم که ناراحت میشه به سرتاپای من و ایرادام نگاه میکنه مثلا میدونه من ناراحت میشم ولی رفتیم دکتر جلوی من چشم از دکتر بر نمی‌داشت در صورتی که اصلا دکتر داشت با کسی دیگه حرف می‌زد اصلا خوشگل میبینه آب از دهنش راه میوفته نگید برو عمل کن و ...

این اصلا دیگه به من نگاه نمیکنه

هر چی ام میگم طلاقم بده عین خیالش نیست ماهی یه بارم بوسم نمیکنه حتی گاهی آنقدر بهم نزدیک میشه که مثلا میخاد بوسم کنه ولی مثلا چیزی رو بر میداره یا کاری دیگه میکنه به من چه که انتخابش بودم میخاست منو نگیره زور که نبوده دوست دارم چشماشو از حدقه در بیارم

بی همه چیز لااقل طلاقم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب سرم زدم از بس دستم سوراخ سوراخ شده به تزریقات گفتم از این رگم بگیر اونم رفت بیرون و شروع کرد چرت گفتن شوهرم اومد داخل شروع کرد خندیدن و کلی با احترام با تزریقاتی حرف می‌زد و تشکر و خداحافظی کرد

متاسفانه این واقعیت ه ک امروز هزار و یک جور رنگ ریخته و هر چقدر هم بگی من خودم فلانم و اعتماد ب نفسم و فلان بازم نیازه ک تو ی سری موارد ب خودت برسی و ی سری کارها رو انجام بدی،انجام بده بعد پات و کن تو ی کفش بگو میخوام جدا بشم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بنظرم خودت بی اعتمادبه نفسی من انقدرا دیدم خانمه داغون شوهرش دورش میگرده جاری وبرادرشوهرمنو بیاببین فقط دورش میگرده شوهره

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷