من اصلا به پوستم نمیرسم یعنی هیچ کاری نمیکنم براش پوست صورتم چربه و جوش داره و کدره رو دماغمم جوشای سر سیاه دارم چی استفاده کنم که صورتم خوشگل بشه؟؟عکس یه ژل شستشو رومیزارم جدیدا خرید بگید خوبه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صب با فیس واش بشور پوستت و از روغنای گیاهی بجای مرطوب کننده استفاده کن من خودم روغن درخت چای میزنم که ضد جوشه
ورزش کن
ماسک سفیده ی تخم مرغ و ماسک سدر و ماست تنها ماسوای طبیعی که من ازشون معجزه دیدم
هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙