2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست
ن اخه خودش امادگی شو نداره ...گریه میکنه میگه بدم میاد نمیخوام مث تو می می داشته باشم خوب من چیکارش ...

دخترتون متولد چ سالیه؟!بچه جاری من متولد مهر ۹۱هست.سینه اش اندازه گردو شده.

رفتاراش ب شدت بچگونس.اصلا هیچی نمیدونه .مادرشم با بچه اش اصلا دوست نیست.فکر نکنم تا حالا در مورد بلوغ با بچه اش حرف زده باشه.

حالا دختر منم ۴سالشه.خییییلی بچه جاریمو دوست داره.مثل بت.تو یه ساختمونیم.ب نظرت رو بچه ام تآثیر میذاره؟!! نگران شدم

خودت باش
دخترتون متولد چ سالیه؟!بچه جاری من متولد مهر ۹۱هست.سینه اش اندازه گردو شده. رفتاراش ب شدت بچگونس.اص ...

دختر من بهمن ۹۱ ... ولی اندازه فندق فعلا😁 صدرصد تاثیر داره تو سنی ک میل و گرایش ب سمت جنس مخالف پیدا میکنه وقتی هورمون ها بالا بره خلقیات شون هم عوض میشه در حدی بزارش پیشش ک خودت هم باشی یا تو خونتون خودت بازی شون ببینی .. سن هم نیستن اون بزرگتر و صد البته ی الگو ب تمام قد برا دخترت ...حد اقل سما باهاش خوب باش صحبت کن حالا ک رابطه خوبی با مامانش نداره چون این سن عقل ندارن و احساسی حرف میزنن و شدیدا  پرخاشگر میشن

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من بهمن ۹۱ ... ولی اندازه فندق فعلا😁 صدرصد تاثیر داره تو سنی ک میل و گرایش ب سمت جنس مخالف پید ...

توی شهر غریبن.اصلا کسی رو نمی‌بینه.فقط همبازیش دختر منه.بچه پررویی نیست.میگم اصلا فکر نکنم چیزی بدونه از جنس مخالف.

خودت باش
گوشی اره بازی میکنه یا  برنامه کودک میبینه ن دوستاش ک کوچولون مث خودش بچه ۸ ساله اصلا درک این چ ...

گلی به آبو هوا و نوع تغذیه هم ارتباط داره.شیرمسش نکردی😁

اللهم عجل لولیک الفرج
توی شهر غریبن.اصلا کسی رو نمی‌بینه.فقط همبازیش دختر منه.بچه پررویی نیست.میگم اصلا فکر نکنم چیزی بدون ...

ن الان که نه ولی ۲ سال دیگه همه چیز یاد میگیره این سن پرخاشگر میشن خیلی نباز ب محبت دارن گناه داره تنها هم هست خیلی توجه میخواد والا کمبود عاطفی شو جای دیگه پر میکنه

ن الان که نه ولی ۲ سال دیگه همه چیز یاد میگیره این سن پرخاشگر میشن خیلی نباز ب محبت دارن گناه داره ت ...

آخه منو جاریم با هم خوب نیستیم.بچها یا هم خوبن.اونم رفتارای غلط دارد ولی بهش توجه نمیکنن

خودت باش
گلی به آبو هوا و نوع تغذیه هم ارتباط داره.شیرمسش نکردی😁

نمیدونم والا ..ولی انشالله از هرچی باشه دکتر زودتر دارو بده کنترل بشه ماهی ۱ سانت داره قد میکشه 

آخه منو جاریم با هم خوب نیستیم.بچها یا هم خوبن.اونم رفتارای غلط دارد ولی بهش توجه نمیکنن

اره خوب بچها همه کارا اشتباه زیاد دارن باید باهاش کار کنه این سن عاشق حرف زدنن دخترم فقط میگه برام حرف بزن وقتی ی موضوعی براش توضیح میدم انقد خوشش میاد ک چیز جدیدی یاد گرفته

نمیدونم والا ..ولی انشالله از هرچی باشه دکتر زودتر دارو بده کنترل بشه ماهی ۱ سانت داره قد میکشه  ...

روله ولا سخته هنوز درست حسابی مدرسه نرفته  سینه در آورده و بعدسینه درآومدن مسلما پریود میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم والا ..ولی انشالله از هرچی باشه دکتر زودتر دارو بده کنترل بشه ماهی ۱ سانت داره قد میکشه  ...

ان شاءالله نگران نباش گلی‌.اسی کدوم شهری

اللهم عجل لولیک الفرج
مو زائد هم داره؟؟ اخه اینجوری کلاس چهارم نشده پریود...‌قدش بلند؟ تپلی؟

نه قدش کوتاه حتی اون یکی دختر خالمم یک سال ازش بزرگتره اونم سینه‌اش درومده ولی موی زائد رو نمیدونم نگران نباش عزیزم دیگه اینا طبیعیه ولی میخوای واسه اطمینان بیشتر دکترم ببر من خودم کلاس سوم چهارم بودم که سینه هام و موی زائد درومد کلاس هفتمم پریود شدم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
روله ولا سخته هنوز درست حسابی مدرسه نرفته  سینه در آورده و بعدسینه درآومدن مسلما پریود میشه

لری؟؟؟ من بختیاریم😁