عزیزم من متوحه نمیشم تو و شوهرت گریه و زاری میکنین بخاطر قد بچه؟؟؟خب اولا که قد ارثیه و بعدشم همون د ...
ن بخاطر قدش نیست بخاطر اینکه یهو بچه ۸ ساله یهو پرت میشه تو بززگسالی تو بچگی با سینه برجسته جلب توجه میکنه اصلا این بچه درکی نداره ک بخواد خودش جمع و جور کنه مبگم ک جلو همه بلوز میزنه بالا سینا مبخارونه یا رفتارهای دیگه ک اگ تو سن خودش این اتفاقات براش میفتاد هم میشد بهتر براش توضیح داد هم بهتر پس خودش بر میومد الان ۹ ساله پریود بشه اولا ک این بچه ضعیف جسم و جونش نداره بعد چطور میشه جمع و جورش کرد ... باید ی درکی هم برسه ک بتونه از پس کارا شخصی ش بر بیاد
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن بخاطر قدش نیست بخاطر اینکه یهو بچه ۸ ساله یهو پرت میشه تو بززگسالی تو بچگی با سینه برجسته جلب توجه ...
من الان ۸ ماهه دخترم پریود میشه همه کاراش با خودمه تعویض نوار و اینا خودش نمیتونه ماه های اول از نظر روحی هر دومون خیلی بهم ریخته بودیم بچم عصبی شده بود الان باهاش کنار اومدیم
خانم محترم دخترتون رو اذیت نکنید گناه داره بزارید روند طبیعی اش جلو بره. دکترها قرص یا آمپو ...
ن من پرسیدم دکتر گفت آمپول هورمونی رشد خطر داره پوکی استخوان نیاره والا امپول ک برا تعویق انداختن بلوغ عوارض نداره... ب نظرم عوارض روحی و جسمی ک از بلوغ سن کم بخوره تا اخر عمر باهاش .. از عوارض امپول خیلی کمتر باشه دیگه کوتاهی قد کمترین شه
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان