2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
اگه تنبلی تخمدان داشته باشی احتمالا دخترت هم داره  چون منم از مامانم به ارث بردم  تنبلی ...

نمیدونم واقعا بدبختی های من تمومی نداره 😐

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
عزیزم من متوحه نمیشم تو و شوهرت گریه و زاری میکنین بخاطر قد بچه؟؟؟خب اولا که قد ارثیه و بعدشم همون د ...

ن بخاطر قدش نیست بخاطر اینکه یهو بچه ۸ ساله یهو پرت میشه تو بززگسالی تو بچگی با سینه برجسته جلب توجه میکنه اصلا این بچه درکی نداره ک بخواد خودش جمع و جور کنه  مبگم ک جلو همه بلوز میزنه بالا سینا مبخارونه یا رفتارهای دیگه ک اگ تو سن خودش این اتفاقات براش میفتاد هم میشد بهتر براش توضیح داد هم بهتر پس خودش بر میومد الان ۹ ساله پریود بشه اولا ک این بچه ضعیف جسم و جونش نداره بعد چطور میشه جمع و جورش کرد ... باید ی درکی هم برسه ک بتونه از پس کارا شخصی ش بر بیاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم نه سالگی پری شدم به خاطر همین می ترسیدم دخترمم همین طور بشه عکس استخوانیش گرفت دوسال از سنش ...

اگ قدش کوتاه یعنی ژنتیک ش ولی اگ قدش خوبه فقط سن استخوانی ش کمه یعنی دیر بالغ میشه هرچی سن استخوانی بیشتر بشه یعنی ب بلوغ نزدیک تر میشه 

مطمئن باشید به راهنمایی میرسه من منطقه گرمسیری زندگی میکنم

انشاللع ولی بعید میدونم اخه همه علامت هاش از اونی‌ک دکتر هم میگفت سریع تر داره پیش میره ماه دیگه ارمایش دوباره داره معلوم میشه چه خاکی سرم بریزم

ن بخاطر قدش نیست بخاطر اینکه یهو بچه ۸ ساله یهو پرت میشه تو بززگسالی تو بچگی با سینه برجسته جلب توجه ...

من الان ۸ ماهه دخترم پریود میشه همه کاراش با خودمه تعویض نوار و اینا خودش نمیتونه ماه های اول از نظر روحی هر دومون خیلی بهم ریخته بودیم بچم عصبی شده بود الان باهاش کنار اومدیم 

انشاللع ولی بعید میدونم اخه همه علامت هاش از اونی‌ک دکتر هم میگفت سریع تر داره پیش میره ماه دیگه ارم ...

خانم محترم دخترتون رو اذیت نکنید 

گناه داره

بزارید روند طبیعی اش جلو بره.

دکترها قرص یا آمپولی تجویز کنن خطرناکه

مخصوصا آمپولها ک در سن میانسالی باعث سرطان میشه.

خوب چون زود بالغ میشه  اوایل جهش رشد دارم بعد بلوع رشد قدی کمتر میشه احتمال کوتاهی قد بیشتر میش ...

چی بگم والا انشالله چیزیش نباشه قد و وزنش چنده؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
دختر منم از بس میگفتن چرا بهش غذا نمیدی چرا بهش نمیرسی ...انگار من از عمد رژیم ش میدم... همیشه شربت ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم

باشع ممنون کم میکنم کمکم

همش فکر میکنمذضعف میکنه اگه ندم ولی این عوارضم دارع

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
من الان ۸ ماهه دخترم پریود میشه همه کاراش با خودمه تعویض نوار و اینا خودش نمیتونه ماه های اول از نظر ...

وای خیلی سخت الان برا حمام و تمیزکردن اتاق و مرتب کردن لباس و عروسک هاش بحث داریم خدا رحم کنه...

خانم محترم دخترتون رو اذیت نکنید  گناه داره بزارید روند طبیعی اش جلو بره. دکترها قرص یا آمپو ...

ن من پرسیدم دکتر گفت آمپول هورمونی رشد خطر داره پوکی استخوان نیاره والا امپول ک برا تعویق انداختن بلوغ عوارض نداره... ب نظرم عوارض  روحی و جسمی ک از بلوغ سن کم بخوره تا اخر عمر باهاش ‌.. از عوارض امپول خیلی کمتر باشه  دیگه کوتاهی قد کمترین شه

چی بگم والا انشالله چیزیش نباشه قد و وزنش چنده؟

قد الانش خوبه یکم از نمودار ک دکتر بهمون داده بلند تر هم هست ۱۳۳ قد وزن ۲۵   سن ۸ سال و ۴ ماه

منم دقیقا همین مشکلو دارم باشع ممنون کم میکنم کمکم همش فکر میکنمذضعف میکنه اگه ندم ولی این عوارضم ...

ب نظرم ضعف کنن بهتر چون دخترم هنوز کمبود وزن و داره + بلوغ