2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
بدون نسخه نمیدن والا فکر کنم اگ خودم بود حتما میگرفتم😂 مرداد یا اخر تیر دوباره میبرم ببینم دکتر سمج ...

نه منظورم این بود دکتر بنویسه عزیزمممم

حالاکه علایمش درومده حتما مینویسن

ولی فکر کنم متخصص رشد کودکان بنویسه بهتر

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
استارتر  دخترتون اون مقداری که باید رشد کنه میکنه و قدش همون مقداری که باید بشه میشه  ف ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتین اخه دخترم تیلی لاغر و ضعیف و نحیف میترسم از جسمش ک تحمل ش داشته باشه... و از لحاظ بلوغ جنسی هیچ اگاهی نداره اصلا بلد نیست ک باید سینه هاش نشون کسی نده مدام من باید حواسم بهش باشه و وقتی علت میپرسه چرا و برا چی اینجوری میشه ادم میمونه چی بگه چون درکش واقعا پایین فقط جسمش رشد کرده کاش جثه درشتی داشت حداقل همین الانم بخاطر بد غذایی ش رنگ و روش زرد با پریودی ش دیگع نمیشه کنار امد😐

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم قدش چند بود فکر کنم نزدیک ۱۵۰ بود دو سه ماهی قدش ثابت موند باز از عید که ورزش شروع کرده چند ...

انشالله ۱۶۰ میرسه 

نه منظورم این بود دکتر بنویسه عزیزمممم حالاکه علایمش درومده حتما مینویسن ولی فکر کنم متخصص رشد کود ...

اره دکتر گفته پیشرفت کرد قطع ش میکنم ولی باید ببینیم علامت اولیه بلوغ با سرعت پیش میره جهش داره یا نه ک انگار جهش زیادی داره تو ۲ ماه موهای تناسلی خییلی زیاد شده‌.. دکتر کودکان گفته ببرش فوق تخصص غدد کودکان  

اره دکتر گفته پیشرفت کرد قطع ش میکنم ولی باید ببینیم علامت اولیه بلوغ با سرعت پیش میره جهش داره یا ن ...

انشالله موفق بشی

چیز نادری نیست ولی خب حالا که هست جلو شو بگیر

با اقتداررررر

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
کلا تو خوزستان فوق تخصص غدد کودکان فقط چند تاس من حتی عید باز ۲ تا دیگه دکتر بردم گفتم مقایسه کنم بب ...

میگی خوزستان زندگی میکنی اب وهوا خیلی تاثیر داره   ما تو تهران هستیم بچه ی خواهرم داره به بلوغ میرسه 

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتین اخه دخترم تیلی لاغر و ضعیف و نحیف میترسم از جسمش ک تحمل ش داشته باش ...

من از بچگی پیش   این دختر بودم  چون مادرش  شاغله  منو مثل مادر خودش میدونه تمام این  کارهارو میگی اونم انجام میده مدام بهم نشون میده مبگه خاله ببین چقدر بزرگ شده البته اندازه به تبله هم نمیشه

اره دقیقا والا دختر من هیچ کدوم فاکتور ها ک میگن نداشت لاغرو کمبود وزن داره  تحرکش خیلی زیاده ا ...

عزیز غصه نخور شما تو منطقه ی گرمسیر زندگی میکنید 

بعدشم خدارو شکر مادری داره آگاه وهواسش بهش هست  خیلی مراقبش باش یواش یواش توضیح بده براش بزار جا بیفته 

دیگه باید کنار بیایی دکترم نبرش دارو بدن بلوغ عقب بیافته  غیر ممکنه عوارض نداشته باشه و به این زودی پرویید نمیشه دوسال طول میکشه شایدم بیشتر

من از بچگی پیش   این دختر بودم  چون مادرش  شاغله  منو مثل مادر خودش میدونه تمام ...

ممنون عزیزم والا همه مون بچه گرمایم ولی سابقه این زودی نداشتیم ... شانس من شده  انشالله ک ب سلامتی این دوران بگذرونن

وای منکه بهش نمیگم بلوغ میرسه اصلا درک این چیزا نداره فکر میکنه برا لاغری ش میبرمش دکتر ک چون چیزی ن ...

من یادمه  بچه بودم هر وقت میگفتم مامانم سینم درد میکنه میگفت اشکال نداره داری بزرگ میشی.

ممنون عزیزم والا همه مون بچه گرمایم ولی سابقه این زودی نداشتیم ... شانس من شده  انشالله ک ب سلا ...

سلام منم دخترم نزدیک هفت سالشه زیر بغل و ناحیه تناسلی تو این یکی دوهفته چند تار مو نازک طلایی در آورده؟یعنی ببرمش پیش دکتر غدد؟

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
سلام منم دخترم نزدیک هفت سالشه زیر بغل و ناحیه تناسلی تو این یکی دوهفته چند تار مو نازک طلایی در آور ...

نازک طلایی نه مو زمخت و سیاه مث ی زن بالغ 

خیلی ناراحتم دخترم دو ماه دیگه هفت سالش میشه خیلی کوچیک و لاغره    

نه جو نازک ک طبیعی برا بچه هاست دختر من مو سیاه و ضخیم داره ببخشید مث بدن خودمون