2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست
وقتی پری بشه دیگه کار از کار  گذشته و دست ادم ب هیچ جا بند نیست

خب حداقل خودش بره دنبالش و به دخترش

چیزی نگه

مثلا اگه قرار بود آزمایش بده،بهش نگه آزمایش

واسه چیه

چون بهش استرس وارد بشه اصلا خوب نیس

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
پریود نشده که منم حس میکنم حساسی   من خودم تو ۹ سال و خورده ای پریود شدم😕مشکلی هم ندارم

خیلی سن کمی اخه ۹ سال .. قدش هم انچنان نیست بعدا کوتوله میشه  خودش هم اصلا امادگی شو نداره هنوز 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدا میدونه همون ۵ ماه پیش ک اون چند تار مو دیدم چه حالی بودم دکتر ب دکتر گشتم شوهرم ک از من بدتر ...

منم دقیقا شهریور

همه ازمایش های هورمونیشو دادم و بهمن ماه هم سونو تخمدان و رحم

حالا هفته پیش چک کردم حس میکنم دست میزنم ب سینش زیرش سفت شده قشنگ دارم میمیرم از استرس تا برم دکتر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم دخترم هم زیر بغلش و هم ناحیه، چند تا مو داره😔😔😥😥😥😥

حتما دکتر ببرین واقعا سخت  این سن کم امادگی این چیزا ندارن از طرفی بزرگسالی هم یائسگی زودرس میگیرن ..پریود شدن سن پایین  وحشتناک 

صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

دختر من کلاس سومه یکی از دوستانش مثل دختر شما سینه ش در اومده دکتر بهش گفته نگران نباش تا کلاس ششم بلوغش طول میکشه به این زودی اتفاقی نمیفته

من خدا میدونه همون ۵ ماه پیش ک اون چند تار مو دیدم چه حالی بودم دکتر ب دکتر گشتم شوهرم ک از من بدتر ...

منم اول مو زیر بغل دیدم و بعد 3 ماه ناحیه

منم تا فهمیدم به همسرم گفتم، اصلا دیوونه شده بودیم

منکه فقط گریه میکردم و به همسرم میگفتم تقصیر ماست، نکنه بچم از ما چیزی دیده و روش تأثیر گذاشته🤦‍♀️😂😂

دختر منم خیلی حساسه و ریز بین

بچم موقع معاینه پزشکش خیلی خجالت می‌کشید، اما دکترش مهربون بود و همش میگفت مدرسه گفته همه ی بچه ها باید چکاپ بشن

بعد دکتر خی آروم گفت آزمایش تیروئید هم نوشتم

تا از مطب بیرون اومدیم، دخترم گفت مامان من تیروئید دارم و برای همون دکتر میاریم؟؟؟؟ 

دختر منم از ۷سالگی سینه هاش جوونه زده الان تو ۱۱ساله هنوز پریود نشده.منم دکتر بردم گفت طبیعیه.گفتم‌ا ...

کاش دحتر من تپل بود اخه بلوغ زودرس برا بچهای تپل بیشتر همیشه تنها دلخوشیم این بود اگ لاغر ولی حالا حالاها پریود نمیشه

کاش دحتر من تپل بود اخه بلوغ زودرس برا بچهای تپل بیشتر همیشه تنها دلخوشیم این بود اگ لاغر ولی حالا ح ...

اگر لاغر باشه رشد قدی بهتری خواهد داشت

چاقی تو بلوغ یکی از عوامل کوتاهی قده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چقدر دخترتون شبیه منه😂 منم کمبود وزن داشتم و بعد بلوغ رفته رفته وزنم بالا رفت... و درست شدم🌹الان ...

ن اخه خودش امادگی شو نداره ...گریه میکنه میگه بدم میاد نمیخوام مث تو می می داشته باشم خوب من چیکارش کنم ؟؟ ب نظرم عوارض جسمی دارو بکشه بهتره تا عوارض روحی ک الان داره ..میگفتن سن بلوغ پایین آمده تا این حد فکر نمیکردم 

دوستم برای دخترش گرفته بود تو همین سن ها . سرچ‌کن تو نت ،خنکی هستن دیگه .طبعشون سرده و بلوغ زود رس ...

ممنون حتما میگیرم  انشالله اثر کنه

دختر من هم قدش بلنده و هم تپله، 7 سالشه

خب اگر وزنش کم شه قدش بلند تر هم میشه