2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
واقعا کمک میکنه؟؟ تجربه ش کسی اطراف تون داشته ؟؟

سینش برجسته شده یا دست میزنی زیرش سفته؟دردد داره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دختر منم فکر کنم بلوغ زودرس داره مثل خودم

خیییلی بده من کلاس چهارم سینه هام درمد اصلا امادگی ش نداشتم این ک کلاس دوم  خیییییلی هم بدش میاد گریه میکنه میگه می می بدم میاد نمیخوام بزرگ شم ..امادگی روحی شو اصلا نداره 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هنوز ولی من ۵ ماه پیش ک متوجه شدم فرداش شروع کردم دکتر رفتن ۱ ماه تمام دور چکاب ش بودم  ولی م ...

اسی کامت منو دیدی؟ 

نگران نباش  

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
واقعا کمک میکنه؟؟ تجربه ش کسی اطراف تون داشته ؟؟

دوستم برای دخترش گرفته بود تو همین سن ها .

سرچ‌کن تو نت ،خنکی هستن دیگه .طبعشون سرده و بلوغ زود رس از طبع گرم میاد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
علائمش رو بگو عزیزم منم دخترم یکم علائم داشت، الان تحت نظر متخصص هست اما هنوز دارو مصرف نمیکنه

اوایل خفیف بود .. جوش پیشونی پرخاشگری  تند تند عرق کردن  موهاش چرب میشه چند تار موی زاید ناحیه تناسلی حالا هم ک تیر خلاص رو قلب من سینه ش درومد

ایشالله ک چیزی نیس

هنو پری نشده بیخیالش باش

به خودت و دخترت استرس نده

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

حالت نرمالش واسه دخترا و پسرا کی هس که منم حواسم به این موضوع باشه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
ایشالله ک چیزی نیس هنو پری نشده بیخیالش باش به خودت و دخترت استرس نده

وقتی پری بشه دیگه کار از کار  گذشته و دست ادم ب هیچ جا بند نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من خودمم بلوغ زودرس بودم الان دخترم ۶ ماهه تحت نظره هی چکاب میدم که اگر یوقت شروعش بود جلوشو دکتر ب ...

من خدا میدونه همون ۵ ماه پیش ک اون چند تار مو دیدم چه حالی بودم دکتر ب دکتر گشتم شوهرم ک از من بدتر ولی دکتر میگفت بلوغ ش ۴ سال دیگه شروع میشه ی نفس راحت کشیدم میبینم داره زودتر پیش میره اینم اصلا دختری نیست ک پس این کارا بر بیاد  ...دلم خون 

من  ۴ سالگی بردم و ۵ سالگی

الانم ۵ سال و ده ماهشه

یجور عجیبی نگران بلوغشم 

همشم حس میکنم علایم داره

دیگه ماه پیش نامه گرفتم که این ماه ببرمش شاداب صالحپور