2777
2789
عنوان

باردارا بیاین تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 41 پست
میشه بپرسم چیکار کردی از همسرت ازمایش اسپرم گرفتی؟

اره گرفتیم همه چیش بالای۸۵ درصد بود یعنی دکتر گفت هیچ مشکلی نداره تازه بعد اون نزدیک ۲۰ روز بیشتر مکمل و ویتامین خورد خودمم دارو گیاهی میخوردم نزدیک ۶ ماهم کلا سردی رو حذف کرده بودیم ولی قسمت نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گرفتیم همه چیش بالای۸۵ درصد بود یعنی دکتر گفت هیچ مشکلی نداره تازه بعد اون نزدیک ۲۰ روز بیشتر مک ...

خیلی عذر دخول عمیق و فلوکونازول شب قبل اقدام ارگاسم قبل همسر هم انجام دادی ؟ممنونم میشم جواب بدی چون منم فکر اقدامم 

خیلی عذر دخول عمیق و فلوکونازول شب قبل اقدام ارگاسم قبل همسر هم انجام دادی ؟ممنونم میشم جواب بدی چون ...

دخول عمیق اره ولی اون یکی دیگه رو نمیدونم چیه یادم نمیاد کانل ب ارگاسم رسیده باشم یا نه چون کلا دیر ارضا میشم ولی میدونم خیلی رابطه با کیفیتی بود قبلشم کیت زدم بعد اقدام کردم میدونی چیه رژیم بگیر رعایت کن ولی اصلا بهش دل نبند چون تا خدا نخاد نمیشه

خودش تنها تو نت بزنی میاره قدیمیا اینکارو میکردن حتی برای اونایی ک باردارم نیستن درست درمیاد

من خیلی امیدوار بود ولی تمام علائم و همه چی نشون نیده اینم دختره بازم شکر

اره دقیقا خدا نخواد نمیشه بازم تلاشمو میکنم بعدش هرچی شد سالم باشه

من پیش ی خانوم دارو گیاهی گرفتم تعیین جنسیت ۹۰ درصد بچهایی که بدنیا میاد پسرن ولی من نشد میدونی چیه حس میکنم اشتباهم این بود کم دارو خوردم حداقل ۶ ماه باید میخوردم

من پیش ی خانوم دارو گیاهی گرفتم تعیین جنسیت ۹۰ درصد بچهایی که بدنیا میاد پسرن ولی من نشد میدونی چیه ...

ن عزیزم با این حرفایی ک شما زدی خواست خدا بوده چون تمام تلاشتو کردی اسپرم هم هر ۷۲ روز ساخته میشه و تخمک هم هر ۳۰ روز بالغ میشه و یعنی سه ماه نهایت رژیم باید جواب بده

ای وی اف تنها قطعی ترینه ک اونم بنظرم ادم زوری از خدا نخواد بهتره