2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
ممنون حتما میگیرم  انشالله اثر کنه

هیچ وقت پیش ی دکتر غدد نبر

یسری دکتر ها خیلی بیخیالن چون انقدر موارد عجیب دیدن بلوغ تو این سن برلشون عادیه و پشت گوش میندازن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالت نرمالش واسه دخترا و پسرا کی هس که منم حواسم به این موضوع باشه

بهتره از ۱۰ سالگی رشد سینه شروع بشه ک تا ۱۲ سالگی دیگه پریود بشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
چیکارش کنم، خیلی شکمو هست؟؟  از همه هم سن و ساله‌اش نزدیک 15 سانت بیشتره ممکنه قد کوتاه بشه؟؟ ...

ببین من خودم دقیقا تا ده سالگی جزو بلند های کلاس بودم اما وقتی پریود شدم دیگع ده سانت قد کشیدم و الان کوتاهم

۱۵۷ ام

وقتی پریود شدم ۱۴۷

دقیقا همون تایمی ک چاق شدم

ب دکتر غددش بگو قرص بده براش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ن اخه خودش امادگی شو نداره ...گریه میکنه میگه بدم میاد نمیخوام مث تو می می داشته باشم خوب من چیکارش ...

بله به خاطر تغذیه ناسالم پایین اومده...حساسیت و ناراحتی و گاها افسردگی تو شروع پریودی کاملا طبیعیه. شما همراهش باشین و بزارین پشتش گرم بشه. دارو رو پزشکا اصلاا تایید نمی کنن... ولی به نظرم مشاور هم ببرین خیلی عالی میشه تا خود مشاور با دخترتون صحبت کنه و به هیچ عنوان سرزنشش نکنید بابت بلوغ❤️

من بدبختی فقط یه دکتر اینجا داریم

از تهران خیلی دور هستی

اگه نیستی میتونی بیار برای ویزیت

۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

منم ۹ بودم سینه هام در اومد ولی آخر ۱۱ پری شدم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خب حداقل خودش بره دنبالش و به دخترش چیزی نگه مثلا اگه قرار بود آزمایش بده،بهش نگه آزمایش واسه چیه ...

ب خودش ک میگفتم برا جوش صورتت ک صاف بشه یا برا لاغری و قد بلندی 

منم ۹ بودم سینه هام در اومد ولی آخر ۱۱ پری شدم

از برجستگی سینه تا پریود دوسال وقت هست

که دقیقا تایم طلاییه برای درمان 

منم دقیقا شهریور همه ازمایش های هورمونیشو دادم و بهمن ماه هم سونو تخمدان و رحم حالا هفته پیش چک کر ...

دختر من ۱ ماه پیش گفت درد میکنه خواستم دکتر ببرم بعدفت مامان در محکم خورد تو سینه م خیالن راحت شد ک بحاطر ضربه بوده باورت میشه تو ۱ شب سینه ش درومد یهو دیدم خودش شوک شدم 

ب خودش ک میگفتم برا جوش صورتت ک صاف بشه یا برا لاغری و قد بلندی 

آره اینجوری بهتره

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️