2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست

الکی بچه رو نترسون یه بچه ای زود میشه یکی دیر کاملا عادیه، ولی سن دختر شما دیگه بلوغ زودرس نیست که، از الان علائم شروع میشه تا دو سه سال دیگه پریود میشه، کاملا هم طبیعیه، من خودم از کلاس دوم سوم شروع شد اول راهنمایی هم پریود شدم، همه چی هم طبیعی بود و هست، لطفا الکی شلوغش نکن به بچه استرس وارد نکن

من خودم ۹ سال و ده ماهگی  پریود شدم و رشد قدم خیلییی کم شد  که  خب دکتر غدد گفت اگر ...

چند سالشه دخترتون

منم ده سالگی پریود شدم قدم بلنده اما میترسم دخترمم زود پریود بشه قدش کوتاه بمونه چون خیلی ریزس

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی همه آزمایشتاتش خوب بوده نگران نباش بعدم ما کل کلاسمون یادمه همون۱۰تا۱۱پریود شدیم مشکلی هم نداشت ...

دقیقا الان همه یه چیزی به اسم بلوغ زودرس شنیدن فقط دارن به خودشون و بچه استرس وارد میکنن

چند سالشه دخترتون منم ده سالگی پریود شدم قدم بلنده اما میترسم دخترمم زود پریود بشه قدش کوتاه بمونه ...

۵ سال و ده ماه😩نمیدونم حساس شدم یا واقعا مشکوکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم‌دختر‌منم‌٧ساله‌بود‌سینه‌اش‌یکیش‌برجسته‌شده‌بود‌.برردم‌دکتر‌ازمایش‌نوشت‌معلوم‌شدتیروئید‌کم‌کار‌ ...

تیروید  دوبار داد خوب بود...بعد دارو تیروید سینه ش رشدش متوقف شد؟؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

من خودم ۸ سالگی سینم برجسته شد

و ۹ساال و ده ماهم بود پریود شدم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان با توجه غذاهایی هورمونی که میخوریم عجیب نیست 

ولی بعد رشد سینه ها دوسال بعد پری هم اغاز میشه دخترتون سنش کمه حتمن به پزشک خوب مراجعه کنید 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بنظر من که بلوغ از 9سالگی که بسن تکلیف میرسن دیگه طبیعیه. الکی استرس وارد نکنید ب بچه تو روحیش تاثیر داره

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
الکی بچه رو نترسون یه بچه ای زود میشه یکی دیر کاملا عادیه، ولی سن دختر شما دیگه بلوغ زودرس نیست که، ...

دقیقا....⭐⭐

خواهرشوهرمن کلاس ششم بود پریود شد

من داشتم شاخ درمیاوردم😯😯

الان دیگه خیلی خیلی عادی شده...☹😦

اگه پری شده باشه ممکنه قدش بلند نشه دیگه

نه فک نکنم تو فامیل داریم ۱۱سالگی پری شد ولی قدش الان بلنده فک کنم ۱۶۵،۱۷۰باشه درحالیکه الان ۱۴ سالشه

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

دخترخالم همینطوری بود ولی سالمه  الان ۳۴سالشه  یه دخترهم داره 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
خیلی سن کمی اخه ۹ سال .. قدش هم انچنان نیست بعدا کوتوله میشه  خودش هم اصلا امادگی شو نداره هنوز ...

عزیزم احتمالا زینک رو برای قدش داده خوردن زینک قد رو افزایش میده احتمالا برای اینکه تا زمان پریود قدش بلند تر بشه زینک داده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍