2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست

منم ۱۱ سالگی پری شدم .😐کلاس پنجم بودم میرفتم مدرسه پری که بودم ی بار نیمکتم کثیف شده بود 

خیلی بددبود اه😔😔😔

خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمان برای چی؟

جلوگیری از بلوغ زودرس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم اول مو زیر بغل دیدم و بعد 3 ماه ناحیه منم تا فهمیدم به همسرم گفتم، اصلا دیوونه شده بودیم منکه ...

اره دقیقا اینم ماشالله تیز نمیشه چیزی ازش مخفی کرد 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دختر من ۱ ماه پیش گفت درد میکنه خواستم دکتر ببرم بعدفت مامان در محکم خورد تو سینه م خیالن راحت شد ک ...

یا علی من فردا شوهرم نامه رو میبره که وقت بگیره برای همین ماه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دیگه آخر ۱۱ یا ۱۲ زود نیس که دکترم رفتم اون موقع گفت مشکلی نیس

نه برای شما خوب بوده

کلی میگم برای کسایی که بلوغ زودرسن

من خودم خیلی دیر به بلوغ رسیدم😦😦😦

داشتم میرفتم اول دبیرستان تازه پریود شدم

فکرکن دوستام همه ازچندسال قبلش پریود میشدن

مامانم نگران بود میگفت بریم دکتر 😂😂😂

الان بخاطر این غذا ها و هورمون هایی که هس

بچها زودتر به بلوغ میرسن☹☹☹☹☹

ولی ۸ سالم خیلی زوده خب 🤔🤔🙄🙄🙄

هیچ وقت پیش ی دکتر غدد نبر یسری دکتر ها خیلی بیخیالن چون انقدر موارد عجیب دیدن بلوغ تو این سن برلشو ...

فک کنم دیگع امپول باید بزنه اخه سینه ش داره رشد میکنه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

زینک.. خیلی بهش دادی؟؟؟! میگن زیاد مصرفکنی سرخود. باعث بلوغ زود رس میشه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
فک کنم دیگع امپول باید بزنه اخه سینه ش داره رشد میکنه 

اره دیگه خیلیم اثر داره امپول

وقتی همه آزمایشتاتش خوب بوده نگران نباش بعدم ما کل کلاسمون یادمه همون۱۰تا۱۱پریود شدیم مشکلی هم نداشتیم اصلا این قرص و دواها رو ندید بچه هاتون بعدا ۱۰۰۰تا مشکل براشون درست میشه

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
من خودم خیلی دیر به بلوغ رسیدم😦😦😦 داشتم میرفتم اول دبیرستان تازه پریود شدم فکرکن دوستام همه ازچ ...

هم غذا هم چیزایی که میبینن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...