2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

منم دخترم دقیقا مثل دختر شماست

دکترش گفت اگه برجسته شد، بیاریش

اما اینم گفت که از بروز علائم تا پریودی 2_3 سال َول میکشه

اما من دوست ندارم بچم حتی  10_11 سالگی هم پریود بشه

میخوام راحت بچگی کنه😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

زینک خودش یکی از عوامل بلوغ زودرسه ینی بلوغ زودرس میاره

دکترشو عوض کن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

پریود نشده که منم حس میکنم حساسی   من خودم تو ۹ سال و خورده ای پریود شدم😕مشکلی هم ندارم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
علاعمش چیه باید بلری دکتر تا با قرص و امپول جلوشو بگیره

اوایل رفتترش خودم حس کردم پرخاشگر شده تند تند عرق میکرد موهاش چرب میشد جوش تو پیشونی داشت حتی دکتر پوست هم  بردم میگفتن از چربی ولی دخترم کمبود ورن شدید هم داره نمیدونم چرا اینجوری شد چاق هم نیست دلم از این میسوزه .. ۷ سال و ۹ ماهش بود چند تار مو زاید دیدم  تمام ارمایشات هورمونی انجام داد خوب بود ..

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
چی شده؟   پری شده؟

ن هنوز ولی من ۵ ماه پیش ک متوجه شدم فرداش شروع کردم دکتر رفتن ۱ ماه تمام دور چکاب ش بودم  ولی میگفتن طبیعی الان سینه هاش درومده میترسم از پریود شدن ش

من خودم ۹ سال و ده ماهگی  پریود شدم و رشد قدم خیلییی کم شد 

که  خب دکتر غدد گفت اگر پریود نمیشدی خیلی بیشتر قد میگرفتی

اصلا نمیخوام دخترم عین من شه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عرق کاسنی و شاطره بده بخوره .میتونی از طب سنتی هم کمک بگیری 

واقعا کمک میکنه؟؟ تجربه ش کسی اطراف تون داشته ؟؟

منم دخترم هم زیر بغلش و هم ناحیه، چند تا مو داره😔😔😥😥😥😥

چند سالشه

دختر منم از ۷سالگی سینه هاش جوونه زده الان تو ۱۱ساله هنوز پریود نشده.منم دکتر بردم گفت طبیعیه.گفتم‌امپول.گفت تو رکند رشد بچه دست نبر.زیر ۷سال غیر طبیعیه بعد ازون مشکلی نداره.دکتر دختر منم فقط زینک داد که البته من کامل ندادم چون تپله زینکم چاق میکنه

اوایل رفتترش خودم حس کردم پرخاشگر شده تند تند عرق میکرد موهاش چرب میشد جوش تو پیشونی داشت حتی دکتر پ ...

چقدر دخترتون شبیه منه😂

منم کمبود وزن داشتم و بعد بلوغ رفته رفته وزنم بالا رفت... و درست شدم🌹الان بهترین کاری که می تونین در حق بچه تون بکنید اینه که کاری کنین این دوره رو خوب بگذرونه... درکش کنین و به خاطر بلوغ زود، سرزنشش نکنید... دست اون نبوده که... ولی متاسفانه خیلی از خانواده ها اینکارو می کنن🌹❤️