یسری دکتر ها خیلی بیخیالن چون انقدر موارد عجیب دیدن بلوغ تو این سن برلشون عادیه و پشت گوش میندازن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیکارش کنم، خیلی شکمو هست؟؟ از همه هم سن و سالهاش نزدیک 15 سانت بیشتره ممکنه قد کوتاه بشه؟؟ ...
ببین من خودم دقیقا تا ده سالگی جزو بلند های کلاس بودم اما وقتی پریود شدم دیگع ده سانت قد کشیدم و الان کوتاهم
۱۵۷ ام
وقتی پریود شدم ۱۴۷
دقیقا همون تایمی ک چاق شدم
ب دکتر غددش بگو قرص بده براش
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ن اخه خودش امادگی شو نداره ...گریه میکنه میگه بدم میاد نمیخوام مث تو می می داشته باشم خوب من چیکارش ...
بله به خاطر تغذیه ناسالم پایین اومده...حساسیت و ناراحتی و گاها افسردگی تو شروع پریودی کاملا طبیعیه. شما همراهش باشین و بزارین پشتش گرم بشه. دارو رو پزشکا اصلاا تایید نمی کنن... ولی به نظرم مشاور هم ببرین خیلی عالی میشه تا خود مشاور با دخترتون صحبت کنه و به هیچ عنوان سرزنشش نکنید بابت بلوغ❤️
منم دقیقا شهریور همه ازمایش های هورمونیشو دادم و بهمن ماه هم سونو تخمدان و رحم حالا هفته پیش چک کر ...
دختر من ۱ ماه پیش گفت درد میکنه خواستم دکتر ببرم بعدفت مامان در محکم خورد تو سینه م خیالن راحت شد ک بحاطر ضربه بوده باورت میشه تو ۱ شب سینه ش درومد یهو دیدم خودش شوک شدم
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان