2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
ببین تمام دکترهای غدد میگن بعد پریود بچه نهایت ده سانت قد میکشه غیر ازین باشه استثناهست

ولی خواهرمن اینطور نبود.مام شوکه بودیم ک اینقد زود پریود شد ولی قدش الان از همه ی ما بلند تره

اللهم عجل لولیک الفرج
دختر منم کمبود وزن شدید داره نکنع از این شربت ویتامینا که بهشون ممیدیم اینطوری بشن

خیلی خیلی احتمال داره از همینا باشه منکه ۱ سال هیچی بهش ندادم ب نظرم شما هم ندین چون من مولتی زیاد میدادمش 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خواهرمن اینطور نبود.مام شوکه بودیم ک اینقد زود پریود شد ولی قدش الان از همه ی ما بلند تره

خداروشکر شانس اورد واقعااا

من ۱۴۷ بودم  الان ۱۵۷ شدم😒بعد تازه ۱۵۴ بودم بعد زایمان اولم تو ۲۲ سالگی شدم ۱۵۷😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
طبیعیه کی گفته زودرسه خب ازاین سن دیگ سینه ها اینجوری میشن  من قشنگ خودمو یادمه حتی تابستون ک م ...

خودتون میگید ۱۲ سال کلاس هفتم دختر من کلاس دوم

خیلی خیلی احتمال داره از همینا باشه منکه ۱ سال هیچی بهش ندادم ب نظرم شما هم ندین چون من مولتی زیاد م ...

سویق چی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ن بابا من ۱۰ سالم بود پریود شدم نزدیک ۱۷۰ ام. کاش دخترت پیش من بود من باهاش صحبت میکردم. 

ماشالله چه قد بلند 😍😍😍 عمه هاش همه بالا ۱۷۰ شوهرمن قد کوتاه شونه ۱۷۸ کاش ب اونا بره ...متاسفانه یک عدد بچه سرتق و کله شق😁

خیلی خیلی احتمال داره از همینا باشه منکه ۱ سال هیچی بهش ندادم ب نظرم شما هم ندین چون من مولتی زیاد م ...

ازبس لاغرو ضعیفن مجبور میشیم

همش استرسن

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
خوب چون زود بالغ میشه  اوایل جهش رشد دارم بعد بلوع رشد قدی کمتر میشه احتمال کوتاهی قد بیشتر میش ...

عزیزم عکس مچ دستش گرفتی سن استخوانیش چه قدر بود قدش الان چنده

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55
خواهر من 8 سال و نیمشه  سینه هاش بالا اومده  داره به پسرا هم توجه میکنه😂 فک کنم طبیعیه

از برجسته شدن سینه تا پریود ۲ سال زمان هست