2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
عزبزم سن بلوغ کامل اومده پایین شما فقط دختر خودتو داری میبینی اما ما ک باهاشون سرکار داریم بهت مبگم۸ ...

ممنون وقت گذاشتین تایپ کردین.. اخر پنجم ک میشه ۱۱ یا ۱۱ و نیم سال ...‌ این ۶ ماه انقد ک دکتر بردم میگن خانم نیار تا ۴ ماه بعد ک رشدش و روند بلوغ برسی بشه... برا قد من از تغذیه خیلی میرسم ولی چیکار کم ک از بچگی خبیییلی بد غذاس و کم خوراک... حالا اونا ک بالغ میشن وزن بالایی دارن توان جسمی هم دارن.. ۲۵ کیلو وزنش خیلی لاغر...ناحیه تناسلی کاملا دیگه مو گرفته بعید میدونم تا ۲ سال طول بکشه پریود بشه😟 ولی نمیذارم سن کم پریود بشه خیلی بده...چند روز پیش داداش کوچیکم ک ۴ سال بزرگتراز خودش امد خونمون بلوز زد بالا ک ببین اینا در اوردم ... هیچ درکی نداره نمیتونه فرق دختر پسر چیه اندامش زنانه بشه روح و روانش چه کنم... میترسم از نگاه کثیف مردا اونم ب بچه ای ک فقط جسم داره ن عقل و درک ...سال دیگه سینه ش بزرگ تر بشه دیگه نمیتونه راحت بازی کنه خجالت میکشه... من همه بچهای فامیل دوستا همسایه دیدم خدا شاهد ۱ دونه هم سن دخترم ندیدم سینه داشته باشه حتی اون چاق و تپل ها  

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
خیلی خوب طبیعی دقیقا سن نرمایش همینه...خودش هم ب ی درکی میرسه ک بدونه بزرگ شده مهرسی من خیلی کوچیک ن ...

درسته عزبزم 

حق دارید

منم با اینکه دخترم نزدیک ۱۲ سالش شده ولی باز ب نظرم زوده براش. چون خودم ۱۴ سالگی پریود شدم هر روز دعا میکنم حداقل تا کلاس هفتم پریود نشه. اتفاقا چند وقت پیش هم راجع ب این مسئله تاپیک زدم اکثرا براشون عجیب بود استرس من

اخه بچه های این دوره هم خیلی سوسول هستن. فکر کن مرتب باید یادآوری کنیم لباس زیرش را عوض کنه .لباس مناسب بپوشه درست بشینه  یه موقع نزدیک پریودش  جایی رفتیم نوار و لباس زیر  باهامون  باشه و کسالت این دوران هم که جدا   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خوندم توی نت سویا خوبه جلوگیری میککنه دانه سویا بخربخوره

دردم یکی دوتا نیست بد غذا ک میگم همینه هرچیزی نمیخوره اونم اگ چیزی دوست داشته باشه ۲ ۳ قاشق نهایت بخوره  از بچگی حرص شو خوردم تا الان

اسی دختر خواهر شوهر من کلاس دوم سوتین براش میینده والا قدش از دختر من که همسنن بلند تر شده 

این قد نشونه خوبی نیست عزیزم جهش رشد داره دخترم از دیماه تا فروردین  ک دکتر میبردم رشدش خوب بود دکار گفت هنوز جهش نداشته الان تو ۲ ماه ۳ سانت رشد کرده ک نشونه خوبی نیست اون بچه کلاس چهارم تو ۱۰ سالگی پریود میشه

منم کلاس دوم اینطوری شدم ک اصن تو خانواده هم ارثی نبود ،ولی ۱۲ سالگی پریود شدم .

رشد مو زائد هم داشتین؟؟ دختر من ۶ ماه پیش چند تار بود الان کل بکینی گرفته 😟

کجابایدبرم برا مچ دست

رادیولوژی ولی باید دکار بنویسه براتون ک بگه قد استخوانی براش بنویسه هزینه ش هم خیلی کم بود حدود ۳۵ ۴۰ شد

عزیزم فقط آرامشتو حفظ کن چون این استرست همون طور که میبینی به بچه منتقل شده داری از بلوغ میترسونیش؛ن ...

دخترمن حدودا ۹ و نیم ساله پریود میشه اگ جلوش نگیره

.. ن انقد ک پرت از دنیا نمیدونه چی ب چیه ما فقط میگیم چون غذا نمیخوری لاغری میبریمت دکتر ک قدت کوتاه نشه.. 

الان دیگه بیشتر دخترای دبستانی پریود میشن . بخاطر خورد و خوراک نا سالم . هیچی طبیعی نمیخورن همش شده ...

دقیقا... ولی خیلی ها ک میگن دبستان پریود شدن  وقتی میپرسم میبینم نیمه دوم سال ب دنیا امدن کلاس پنجم ۱۱ یا ۱۱ونیم سال شون بوده ...‌

من فامیلمون دوسالش بود پسر یکمی داشت بالاش دکتر گفته بود پیش فعاله

این از بچگی خوابش کم بود ورجه ورجه میکرد همش دوست داشت بدو ولی رو کلاس در کمال تعجب معلم ش میگه اروم ترین دانش اموزم😁 نمیدونم چرا ولی تو خونه شیطون بیرون خودش میگیره😂

بروتب سنتی .....چیزای گرم که محرک جنسی باشه و نده بهش بیشتر چیزای خنک بده بهش 

میگن حجامت خیلی خوبه ک دخترم عمرا زیر بارش بره

دخترمن حدودا ۹ و نیم ساله پریود میشه اگ جلوش نگیره .. ن انقد ک پرت از دنیا نمیدونه چی ب چیه ما فقط ...

اصلا از لحاظ قدش نگران نباش من زودتر از خواهرام پریود شدم ولی قدم از اونا بلندتره ۱۶۷هستم

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
من کلاس سوم سینه دروردم یادمه مامانم هی میبردم دکتر خیلی ترسیده بود ولی واسه خودم مهم نبود😑 رفتمم ...

خدا رو شکر سن خوبی بود  یادته بدنت مو زائد هم داشت؟؟ دختر من کل بکینیش پر شده 

درسته عزبزم  حق دارید منم با اینکه دخترم نزدیک ۱۲ سالش شده ولی باز ب نظرم زوده براش. چون خودم ...

دقیقا ..همش پیرهنش میزنه بالا سینه ش میخارونه جلو همه خیای حرص میخورم بهش گیر بدم هم حساس میشه چقد بد این سن چقد سخت دختر داشتن