2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونموقع نه.الان بله.این ماه باز میبرنش دکتر غدد ببینم چی میگه

بنظرم یکم از مرغ آمپولی در رژیم غذاییتون کم کنید به ماهی بیافزایید، مرغیکه 45 روزه بالغ میشه و جزیی از رژیم غذاییه، رو رشد هم تاثیر داره. در ضمن پیش 1 دکتر نبرید، حداقل 3 تا باشن تا به یه اجماعی با همسرتون برسید. 

چون جسارت نشه خدمت جامعه پزشکی. اما

بچه های مارو به چشم عابربانک میبینن البته بعضی ها شون. و نسخه میپیچه برات، هی میری، و میای، اخرش هم طبیعت کار خودشو میکنه. 

یه سوال دارم خدمت همه 1 درصد فکر کنید اگه تو این کار دخالت کنیم و فردا بچه دارنشه، چه حالی میشید و چه جوابی میخواید بدید تا قانعش کنید؟!؟!؟!؟ 🤔 

ایکاش اینارو اول گفته بودین اضافه وزن داره؟ 

صفحات قبلی بود ..ن خیبیبلی لاعر از همون نوزادی کمبود وزن داشته تا الان هیچ وقت رو نمودار استاندارد نبود خیلی هم ورزش میکنه صخره نوردی میرفت خودشم تو خونه بترفیکس میره دو میره و ورزشش کششی میکنه ..‌اینا هم چرت دختر خالم همسن خودش ۱۰ کیلو اضاف وزن داره ن سینه داره ن مو انقد هم تنبل ب زور راه میره ...همه بچها رو نگاه میکنم هیج کدوم مث دختر من نیست حتی ۱ مورد هم ندیدم ۱ سال بزرگتر هم حتی ندیدم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ساندویچ سس قرمز زیاد می خوره؟

من اصلا نمیذارم از بیرون چیزی بخوره کتلت خودم درس میکنم تو نون ساندویچی براش میذارم پیتزا هم خونگی ولی اینجور ک هر روز باشع ماهی چند بار 

دیگه غذاهامون همش هورمونه  

اره دقیقا والا دختر من هیچ کدوم فاکتور ها ک میگن نداشت لاغرو کمبود وزن داره  تحرکش خیلی زیاده از لحاظ محیط هر دو خانواده واقعا سالم ژنتیک هم این سن ک بلوغ برسه نداریم فقط این غذا هورمونی میتونه باشه والا دیگ عقلم ب جایی قد نمیده

8سالشه گفتم همه اینایی که گفتین ودارهحتی اخلاقش هم عوض شده خیلی حرص منو درمیاره 

حتما عکس مچ دست و ازمایش هورمونی باید بگیره مهرسا ۷ سال و ۹ ماهش بود عکس مچ دست گرفتم ۶ ماه بیشتر سن خودش بود دوباره باید تکرار بشه ببینم سن استخوانی چقد بیشتز شده...اینم دقیقا همینجوری نمیشه باش حرف زد خیلی اذیت میکنه ی لحظه اروم ی لحظه عصبی میشه منم شیر میدم خودمم اعصاب ندارم حیلی حوصله و اعصاب میخواد تحمل کردن 

واقعا گیج شدم  اگه اضافه وزن نداره،چرا پریود شده؟ شما خودتون کی پریود شدید؟عمه هاش کی پریود ش ...

ن فعلا پریود نشده ولی سال دیگه پریود میشه اگ امپول نزنه من ۱۱ سال و نیم پریود شدم ۱۰ ساله سینه دراوردم از دخترم ۲ سال دیر تر   عمه هاش هم همه اخر راهنمایی و دبیرستان شدن

شاید پیش فعلبه علائم پیش فعالام همینه موی ژاید

پیش فعال ک نمیدونم ولی خیییلی شیطون و بازیگوش ...‌موهاش خیلی زیاد شده از ناحیه تناسلی ..اول پایینش داشت الان تا بالا آمده خیلی زیاد شده باید شیو بشه نمیدونم اینو کجا دلم بزارم چی بش بگم 

اسی سابقه پلی کیست نداری ؟ 🤔 خودت یا عمه هاش  تو مقاله انگلیسی خوندم باعث بلوغ زودرس میشه

پلی کیستیک ک نه ب اون صورت ولی تنبلی خفیف چرا داشتم...چرا اخه رو این بیچاره اثر بزاره؟؟