2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
منم زود پریود شدم به نسبت ولی رشد قدم خوب بود تاثیری نداشت

خدا رو شکر...الانم دخترم قدش خوبه رو نمودار همیشه قدش خوب بود هرچی ک لاغر بود دلم ب قدش خوش بود..ولی پریود بشه بدنش ضعیف بعید میدونم خوب قد بکشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

عزیزم فقط آرامشتو حفظ کن چون این استرست همون طور که میبینی به بچه منتقل شده داری از بلوغ میترسونیش؛نگران مساله سینه نباش منم تمام شرایط دختر شما رو داشتم از کلاس سوم پنجمم که تموم شد پریود شدم؛ان شالله که واسه دختر شما هم همینجوریه

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ژنتیکیه باید دید عمه یا خاله هاش تو چ سنی پری شدنمنم یه خواهر یازده ساله دارم به شدت پر تحرک و ...

عمه هاش ک همه دوم سوم راهنمایی یکیش هم دبیرستان قدها هم همه ۱۷۰ خیلی بلندن... خودم ۱۱ونیم شدم ۱۰ ساله سینه هام جونه زد یادم چقد درد داشتم کلاس چهارم بودم دخترم نسبت ب خودمم زودتر بود..‌

خب وراثته سعی کن فست فود نخوره چیزایی که ب بلوغ کمک میکنه نوشابه کافئین چیزای گرمی نخوره

ن اخه وراثت این سن اصلا نداریم من کلاس چهارم و ۱۰ سالم بود خوب طبیعی برا سینه من اون موقع بود دخترم کلاس دوم ۸ ساله اگ دو سال دیگه علامت هاش بود ک نگران نمیشدم طبیعی بود همه چیز  فست فود ن زیاد شاید ماهی چند بار اونم خونگی فقط

الان دیگه بیشتر دخترای دبستانی پریود میشن . بخاطر خورد و خوراک نا سالم . هیچی طبیعی نمیخورن همش شده هرمونی حتی میوه ای که داریم میخوریم 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
عزیزم من فقط چند صفحه اول رو خوندم و ببخشید اینو میگم؛ حقیقتاً متاسف شدم از رفتار شما. چرا یه کاری م ...

شما فکر میکنین من جلو بچه م میگم داری بلوغ میرسی اصلا نمیتونه بلوغ چیه ک من بخوام بترسونمش یا چیری کاش بقیه صفحات هم میخوندی تا راحت قضاوت نکنی ما مثلا داریم برا اینکع قد بلندی داشته باشه دکتر میبریم و چواب میکنه همین  تنها چیزی ک میدونه همینه  درک نداره ک بخوام بیشتر این براش توضیح بدم ..دختر من علامت هاش مث دختر شما ۹ ساله نداست ۷ونیم سال داشت الان ک ۸ سالش علامت هاش بیشتر شده الان حدودا ۲۰۰ کاربر حواب دادن کسی سن دختر من این علامتها نداره فقط میخواستم ببینم طبیعی ک متاسفانه میبینم نرمال نیست

من کلاس سوم سینه دروردم یادمه مامانم هی میبردم دکتر خیلی ترسیده بود ولی واسه خودم مهم نبود😑

رفتمم اول راهنمایی قدم ۱۶۰ بود الان ۲۰ سالمه ۱۶۸م

دوم راهنماییم پریود شدم.

سخت نگیر 

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕

من کلاس سوم سینه دروردم یادمه مامانم هی میبردم دکتر خیلی ترسیده بود ولی واسه خودم مهم نبود😑

رفتمم اول راهنمایی قدم ۱۶۰ بود الان ۲۰ سالمه ۱۶۸م

دوم راهنماییم پریود شدم.

سخت نگیر 

یادمه هی میگفت دست نزن سینه هات بزرگتر شن زشت میشن منم نیم تنه تنگ میپوشیدم ک بزرگ نشن واسه همین الانم سینم کوچیکه😑😑هی میگم چرا نزاشتی دست بزنم😂

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
سلام گلم.....بهش گوجه زیاد بده...........از بلوغ زودرس جوگیری میکنه.کلاس ورزش اسمشو بنویس .ورزشهایی ...

سالاد دوست داره بهش میدم ..صخره نوردی میرفت ولی جدیدا میگه کاراته  منتظرم کرونا یکم اوضاع بهتر بشه بفرستمش شانس من ۱ ساله کرونا امده شده بلای جون... 

از بس جلو بجه گفتین شاید ک اینجوری حساس شده دختر من 9 سالشه سینش  جوش زده و داره بزرگ میشه من ...

ن اصلا من هیجی ب روش نمیارم خودش ک بدن خودش میبنه درد ش میکنه خوب میفهمه بدنش تعقیر میکنه...دختر من انقد پرت از دنیا هنوز فرق دختر پسر نمیدونه میگه مامان لباس دخترونه و تل مو گوشوار بخر برا داداشم ک اجی بشه داداش نباشه 😅

خب از هشت سالگي كم كم برجسته ميشه يازده دوازده سالگي پريود ميشه من نه سالش بود بردمش دكتر گفت دوسال ...

دختر من علامت اولیه ۷ونیم سالگی بود 😐غذا ک افتضاح جون ب سرم میکنه تا ۲ لقمه بخوره یا نه خیلی بد غذا نمیدونم چیکارش کنم

من دخترم ۱۱ سال و ۶ ماهشه .سینه اش رشد کرده و موهای زائد  فقط ناحیه خصوصی

خیلی خوب طبیعی دقیقا سن نرمایش همینه...خودش هم ب ی درکی میرسه ک بدونه بزرگ شده مهرسی من خیلی کوچیک نمیدونم چرا ی عده میگن طبیعی اخه با سینه بزرگ میشه راحت بازی کرد؟؟ تو بچگی بزرگ بشی خیلی بده اونم عقلت رشو نکنه همزمان جسمت..‌ عقلش در حد همون ۸ سال  جسمش مث دختر بالغ