2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
منم کلاس دوم دبستان که بودم سینه هام یکم جوونه زد حسشو درک میکنم منم خیلی بدم میومد🥴😖😖 ولی آ ...

وای خدا رو شکر چقد خوب کلش مهرسا منم تا راهنمایی طول بکشه تو دبستان نباشه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...

خب وراثته سعی کن فست فود نخوره چیزایی که ب بلوغ کمک میکنه نوشابه کافئین چیزای گرمی نخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا حق داری.منم جای شما یودم نگران میشدم.ی دختر س ساله دارم اینا ک خوندم استرس گرفتم.ولی همین ...

شوهرمن وقتی اولین بار سینه ش دید تا صبح ش نخوابید اخه ی سن بدی داره ب بلوغ میرسه ک هیبیچ درکی نداره عقلش نمیرسه سخت براش توضیح دادن جسمش هم ضعیف مث دخترای دیگه نیس خیلی لاغر استخونی چه جونی داره این بخواد پریود بشه

کلا تو خوزستان فوق تخصص غدد کودکان فقط چند تاس من حتی عید باز ۲ تا دیگه دکتر بردم گفتم مقایسه کنم بب ...

عزیزم من فقط چند صفحه اول رو خوندم و ببخشید اینو میگم؛ حقیقتاً متاسف شدم از رفتار شما. چرا یه کاری میکنید که دخترتون فکر کنه داره یه فاجعه رخ میده؟؟

دختر من توی 11 سالگی پریود شد. اما اصلا قدش نسوخت. الان 12 ساله هست و قدش 168 هست. و چون تا 18 سالگی صفحات رشدی بسته نمیشه مطمئناً به 170 میرسه.

اتفاقا بسیار عاقل شده و سنجیده رفتار میکنه. البته قطعاً پرخاشگری های سن بلوغ رو داره.

من خودم وقتی 9 سالش بود تمام اتفاقاتی که براش ممکن بود بیفته رو توضیح دادم. تازه لباس زیر خیلی خوشگل هم براش خریدم که بهش کادو دادم. اونقدر این بحران رو با هم قشنگ طی کردیم که هیچ تنشی به بجه ام وارد نشه. الان بلوغ زودرس توی اکثر دخترها هست.

من علائم رو که دیدم، بدون اینکه دخترم رو جساس کنم کامل رژیم غذاییمون رو عوض کردم. حتی مرغ و تخم مرغ رو اورگانیک تهیه میکردم. روغن های نباتی رو کامل حذف کردم. فست فود هم کلاً 2 سال استفاده نکردیم. الانم به جای سرزنش و تنش، بهداشت این دوران رو بهش گوشزد میکنم و اتفاقا مدام در موردش با هم حرف میزنیم

دختر منم از ۷سالگی سینه هاش جوونه زده الان تو ۱۱ساله هنوز پریود نشده.منم دکتر بردم گفت طبیعیه.گفتم‌ا ...

منم ،دخترم همین شرایط رو داشت، البته از 8 سالگی شروع شد. کلی دکتر بردیم. گفتن همه چیز عالیه، کاریش نداشته باشید الان، 9 سال و نیمه هنوز پریود نشده، اما سینه هاش در اومده قدش 165 رسیده به نوعی اگه ندونید بچه است. نگاه اول فکر میکنید دبیرستانی هستش. شاید تا 3 میلیون هزینه ازمایش و اسکن دادم. اما فقط گفتن ذخیره آهنش کنه، بقیه عالیه. 

پ ن : دکتر اشاره کرد به. بیماری دوران نوزادی و خردسالی و استفاده از دارو های درمانی اون دوران و تاثیراتش بر دوران بلوغ. مثل آسم و بیماری قلبی و یا خونی

البته مادرم میگه دیدن این فیلم سریالای که دایمن صحبت از رابطه دارن بی تاثیر نیست. 

اما خودم شروع کردم باهاش صحبت کردن، که یه وقتی، از موضوع جانخوره. دیدم خودش میگه تومدرسه کلاس اول بودیم یکی که کلاس دوم بوده، یهو ازش خون اومده کل مدرسه گریه کرده بودن. فکر کرده بودن داره میمیره. که مدرو معلم یه جوری جمعش کرده بودن و داستان رو هر معلمی یه جوری حالی شون کرده بود. 

عزیزم این قدر ناراحت نباش مو علامت اصلی ميدونن و سینه هم باید حتما سفت باشه دکتر دخترت رو عوض کن سعی ...

دکترش ک مگه اینکه ی استان دیگه ببرم والا همین چند تا فوق تخصص غدد داریم متاسفانه..‌ولی مرداد ماه چکاب بعدی اگ امپول نداد اصفهان میبرمش همه علامت ها داره همه چیز هم با سرعت رشد میکنه سینه ش سفت و گلوله ای شده،

وای خدا رو شکر چقد خوب کلش مهرسا منم تا راهنمایی طول بکشه تو دبستان نباشه

ان شاالله 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

سلام گلم.....بهش گوجه زیاد بده...........از بلوغ زودرس جوگیری میکنه.کلاس ورزش اسمشو بنویس .ورزشهایی مثل کاراته و والیبال........من دخترم دوازده سالشه  تازه یه کوچولو نوک سینههاش داره میزنه ...........سرچ کن مواد غذایی که از بلوغ زود رس جلوگیری میکنه

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
خیییلی بده من کلاس چهارم سینه هام درمد اصلا امادگی ش نداشتم این ک کلاس دوم  خیییییلی هم بدش میا ...

از بس جلو بجه گفتین شاید ک اینجوری حساس شده

دختر من 9 سالشه سینش  جوش زده و داره بزرگ میشه من چیزی نگفتم جلوش و اونم اصلاااا حساس نیس 

تمام کاراش هم بچه گانس، دختر منم هنوز امادگی نداره

درسته دختر شما کوچیکتره ولی ب نظرم طبیعیه، الان بلوغ دختران خیلی اومده پایین ینی تو سن کم زود ب بلوغ میرسن

همش هم ب خاطر این مرغای هورمونی و مواد غذایی دیگس

ایکاش اینارو اول گفته بودین اضافه وزن داره؟ 

صفحات قبل بود گفته بودم... نه انقد لاغر ک مث نی میمونه ار همون نوزادی کمبود وزن داشت تا الان خیییلی لاعر خیلی هم ورزش میکنه هنیشه فکر میکردم بلوغ  دیررس بگیره ولی برعکس شد

۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

خب از هشت سالگي كم كم برجسته ميشه يازده دوازده سالگي پريود ميشه من نه سالش بود بردمش دكتر گفت دوسال هنوز وقت داره الان براي اولين بار پرويد شده ،كلا سن بلوغ پايين اومده. الان موقع بيشترين رشد قديش هست بهش برس شير و خرما بهش بده

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

من دخترم ۱۱ سال و ۶ ماهشه .سینه اش رشد کرده و موهای زائد  فقط ناحیه خصوصی 

عزبزم سن بلوغ کامل اومده پایین شما فقط دختر خودتو داری میبینی اما ما ک باهاشون سرکار داریم بهت مبگم۸۰ نود درصد دخترا تو سن دبستان دارن پریود میشن. سن دبستان ک بهت میگم پنجم رو ک تموم میکنن ببشتراشون همون موقع پریود میشن‌ من شاگردی داشتم چهارم بود. ی سال از لحاط هیکلی ی ذره درشت بود اما خیلی بچه بود. سزشو گذاشت تو گوشم گفت خانم ی چیزی بگم؟ گفت داره از من خون میره..... ک دیگ با مادرش صحبت کردیم و بقیه ماجرا. اصلا کاری ب تاثیرات روانی بلوغ زود رس ندارم اون بستگی ب رفتار شما و خانواده شون داره. فقط برای قد دخترت حتما فکری کن منظم ببرش زیر نظر دکتر نمیدونم غذذ یا هرچی ک قدش کوتاه نشه. من داشتم شاگردی ک قدش خیلی خیلی کوتاه بود. مادرش هم نزدیک ۱ و ۵۰ بود. ک علائم بلوغ زودرس داشت و رفتن دکتر ک بلوغ ب تعویق بیفته . بنطرمن تنها مساله نگران کننده قد فرزندتون. پربود هم نمیشه تا ۲ سال دیگ دختر شما.