2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
چرا نیاز نیست عجب دکتر خریه ببخشیدددد اولین کار بعد عکس مچ دست سونو رحم و تخمدانه 

تنها جیزی ک داد عکس مچ دست ازمایش هورمونی کامل بود گفت سنو نیاز نیست زیر بغل هاش هم چک کرد برا مو زاید 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

امگا خوبه بزار مدام بخوره

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی خوزستانی؟ شاید برا آب و هواتونم باشه. سردی بش بده البته اول ببر دکتر طب سنتی طبع شو تشخیص بده ا ...

همه مون تو گرما بزرگ شدیم ولی عمه هاش ۱۴ ۱۵ ساله بالع شدن خودمم ۱۱ و نیم 😐

تنها جیزی ک داد عکس مچ دست ازمایش هورمونی کامل بود گفت سنو نیاز نیست زیر بغل هاش هم چک کرد برا مو زا ...

سن استخوانی چی گفت؟بیشتر نبود؟

رحم حتما ببر 

بگو برای مدرسه خواستن 

از رو شکمه بچه معذب نمیشه دختر من اصلا حالیش نیست طفلک

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ن بخدا من از مادر شوهرت بدتر انقد ک رعایت میکنم ...نمیدونم از همین برنامه کودک ها میتونه باشه؟؟ شب و ...

آخ آخ آره لامصبا

این یهودیای عوضی میدونن چی بسازن دیگه

بابا این مادرشوهر من خیلییییی حساسه خیلیییی اینطوری بگم که حتی قبل اینکه بذاره بچه یه فیلمی و ببینه اول خودش میبینه قسمتای بدشو جدا میکنه

در این حد!!!

اره اصفهان نزدیک بهمون تابستون معمولا میریم برا دکتر  اونجا بهتر ولی بخاطر کرونا شوهرم مرخصی ند ...

خوزستان دکتراش داغون بخدا یکی فامیلامون بنده خدا تو پیکنیک ترکید سوخت اصلا محلش ندادن تو بخش بود بعد داداشاش آوردنش اصفهان بردنش بخش مراقبت ویژه و ایزوله خوب شد خوزستان نزدیک بود به کشتنش بدن

همه مون تو گرما بزرگ شدیم ولی عمه هاش ۱۴ ۱۵ ساله بالع شدن خودمم ۱۱ و نیم 😐

ببخشید میپرسم.. برام سوال پیش اومد ک روزی  باید چطوری ب دخترم یاد بدم موهای زاید شو اصلاح کنه؟ ب چ روشی؟ 

یا رب نظر توبر نگردد
[QUOTE=184379984]میشه عکس داروهاشو بفرستی حتی ویتامین‌ها[/QUOT  تنها جیزی ک داد امگا۳ و زینک ب ...

این دو تا دارو جفتشون چاق کننده شدید آن هر دو تاش

به خاطر همون حس کردی سینه در آورد چون احتمالا کوچولو تپل سد

دختر منم حدودا ۸ سالشه زیر بغلش چندتا تار نازک مو داره و پیشونیش جوش زده و موهاشم چرب شده یعنی داره ...

چه حالب سن دختر منه قد و وزنش چند؟؟ دقیقا دختر منم همین عاامت ها داشت بعد چند ماه سینه ش جونه زد

ببخشید میپرسم.. برام سوال پیش اومد ک روزی  باید چطوری ب دخترم یاد بدم موهای زاید شو اصلاح کنه؟ ...

اصلا شیو نکنه با موم براش ور دار چون کرکی کمتر در بیاد ژیلت و اینا پشمی میشه و روناش سیاه میکنه

وایییی برای دختر من زیاده 🥺🥺🥺 دقیقا هم قد  و وزن دختر منه

علامت بلوع متاسفانه اینو دکتر داد نمودار استاندار قد و وزن

اصلا شیو نکنه با موم براش ور دار چون کرکی کمتر در بیاد ژیلت و اینا پشمی میشه و روناش سیاه میکنه

من خودم با ۲۸سال سن حالا شروع کردم دو بار موم انداحتم . بلد نیستم ک بعد بخوام براش بندازم چیکار کنم؟ ببرم ارایشگاه؟ چطوری خودم یاد بگیرم؟ 

براخودمم زن داداشم میندازه دستشم بنده خدا زود ب زود میاد

یا رب نظر توبر نگردد
علامت بلوع متاسفانه اینو دکتر داد نمودار استاندار قد و وزن

سن استخوانی رو رنجه

[QUOTE=184383921]چه حالب سن دختر منه قد و وزنش چند؟؟ دقیقا دختر منم همین عاامت ها داشت بعد چند ماه سینه ش جونه 

وزنشو دقیق نمیدونم باید ببرمش درمانگاه قدشم ۱۳۳ 

چیکارش کنم😥

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من خودم با ۲۸سال سن حالا شروع کردم دو بار موم انداحتم . بلد نیستم ک بعد بخوام براش بندازم چیکار کنم؟ ...

اصلا نزنه تا سنش بیشتر بشه چه نیازیه فقط یادش بده همیشه با شامپو بچه خودش تمیز بشوره هر روز