2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
مامان بابام قدشون متوسطه ولی داداشم وکل فامیل همه قد بلند توشون من قدم متوسطه اونم بخاطر زود پری شدن ...

چی بگم  عوامل زیادی تاثیر داره روی قد فقط این نیس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دکتر به من گفت حتما ورزش بزارمش  ورزش روند بلوغ کند میکنه ولی متاسفانه نتونستم برای کرو ...

منم صخره نوردی می‌فرستادم کرونا ک امد خونه نشین شد

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
سن استخوانی چی گفت؟بیشتر نبود؟ رحم حتما ببر  بگو برای مدرسه خواستن  از رو شکمه بچه معذب ...

سن استخوانی ۶ ماه تفاوت داست دکتر امروز دوباره نوشت برا  ۳ ماه دیگه کل ازمایشات هورمونی و عکس مچ دست دوباره تکرار بشع

خوزستان دکتراش داغون بخدا یکی فامیلامون بنده خدا تو پیکنیک ترکید سوخت اصلا محلش ندادن تو بخش بود بعد ...

خودمون هم همه عمل جراحی ها مهم مون اصفهان اصلا کیی اهواز عمل نمیکنه

ببخشید میپرسم.. برام سوال پیش اومد ک روزی  باید چطوری ب دخترم یاد بدم موهای زاید شو اصلاح کنه؟ ...

من دخترم خیلی باهام راحت خودش قیجی میاورد ک برام بزن😅 ولی بهترین روش موبر براشون کم خطر فقط باید اول آموزش ببینن

این دو تا دارو جفتشون چاق کننده شدید آن هر دو تاش  به خاطر همون حس کردی سینه در آورد چون احتما ...

ن برجسته شده امده حلو خودشم لاعر چربی نداره

[QUOTE=184383921]چه حالب سن دختر منه قد و وزنش چند؟؟ دقیقا دختر منم همین عاامت ها داشت بعد چند ماه س ...

خوبه قدش بلند تر تا دختر من 

من دخترم خیلی باهام راحت خودش قیجی میاورد ک برام بزن😅 ولی بهترین روش موبر براشون کم خطر فقط باید او ...

عزیزممممم دختر من خجالت میکشه خودش هم ناراحته 

خودمم نمیدونم چه جوری بگم بیاد قیچی کنم 😭

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزممممم دختر من خجالت میکشه خودش هم ناراحته  خودمم نمیدونم چه جوری بگم بیاد قیچی کنم 😭

باهاش صحبت کن باهاش حمام برو بعددبگو که ادم ها بزرگ میسن مو در میارن ..بزار مامان کمکت کنه ک کوتاه شون کنم... واقعا سخت زود بالغ شدن این دردسر ها داره اخه بجه ۸ ساله نمیتونه پس خودش بربیاد

جوش ریز صورت چرب شدن پوست و مو چند تار مو زاید الانم سینه ش جونه زده

من دخترم پیشونیش چندتا جوش ریز زده بود بردمش دکتر نگران شدم گفت سینوزیت داره..ولی بدنش مو نداره اصلا.... نمیدونم ببرش دکتر کلی نمیشه گفت