2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
خدا منو بکشه ی روز امد گفت مامان اونجام مو دراورد بیا بکنش اینا چین بدم میاد  نگا کردم ۴ ۵ تا م ...

گفتی خوزستانی؟ شاید برا آب و هواتونم باشه. سردی بش بده البته اول ببر دکتر طب سنتی طبع شو تشخیص بده استرس بدتر از هرچیزیه

یا رب نظر توبر نگردد
میشه بگی قد دخترت چنده؟دختر من خیلی قدش کوتاه هستش ببخشید برای موهای اون ناحیه از کی باید بزنن 🥺🥺 ...

دخترم ۱۳۰ قد و وزنش ۲۴ کیلو... موهاش کمه اونقد نشده فعلا ک بخوام شیو کنم فقط یبار خیلی گریه کرد همون چند تار با قیچی براش زدم  دردم همینه امادگی شو نداره گریه میکنه میگه بدم میاد از مو 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم حدودا ۸ سالشه زیر بغلش چندتا تار نازک مو داره و پیشونیش جوش زده و موهاشم چرب شده یعنی داره به سن بلوغ میرسه

دختر من قد بلند و لاغره

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
دخترم ۱۳۰ قد و وزنش ۲۴ کیلو... موهاش کمه اونقد نشده فعلا ک بخوام شیو کنم فقط یبار خیلی گریه کرد همون ...

وایییی برای دختر من زیاده 🥺🥺🥺 دقیقا هم قد  و وزن دختر منه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ای بابا کلا هیجی ندم انگار بهتر

اره بابا ندی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
منم همینطور منم تو ۹سالگی ولی تو قدم تاثیر گذاشت الان قدم ۱۶۴ قدم بلند نشد

قدت کوتاه هم نیس  بستگی داره به قد پدر مادر 

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

راستی دکتر به من گفت حتما ورزش بزارمش 

ورزش روند بلوغ کند میکنه

ولی متاسفانه نتونستم برای کرونای کوفتی بزارم 

والا چی بگم خودم هم بلوغم زودرس بوده و وقتی بچه بودم خیلی اذیت میشدم من دو تا برادرشوهر دو قلو دارم ...

ن بخدا من از مادر شوهرت بدتر انقد ک رعایت میکنم ...نمیدونم از همین برنامه کودک ها میتونه باشه؟؟ شب و روز السا انا دختر کفشدوزکی میبینه

اخه خیلی بده از ۹سالگی پریود شی

چه میشه کرد حالا چرا بده😶فقط اذیت داره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ن بخدا من از مادر شوهرت بدتر انقد ک رعایت میکنم ...نمیدونم از همین برنامه کودک ها میتونه باشه؟؟ شب و ...

نه بابااااا این چه حرفیهههههه اصلا ربطی نداره 

بزار ببینه دختر منم عاشق السا و دختر کفش دوزکیه 

دکتر خوب تو اصفهان هست فکر کنم نزدیک باشید تهرانم بتونی ببریش خوبه ب هر حال پیگیر باش

اره اصفهان نزدیک بهمون تابستون معمولا میریم برا دکتر  اونجا بهتر ولی بخاطر کرونا شوهرم مرخصی نداره  اگ خدایی نکرده دوباره رشد کرد احتمالا اصفهان ببریم