بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم ۱۳۰ قد و وزنش ۲۴ کیلو... موهاش کمه اونقد نشده فعلا ک بخوام شیو کنم فقط یبار خیلی گریه کرد همون ...
وایییی برای دختر من زیاده 🥺🥺🥺 دقیقا هم قد و وزن دختر منه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
منم همینطور منم تو ۹سالگی ولی تو قدم تاثیر گذاشت الان قدم ۱۶۴ قدم بلند نشد
قدت کوتاه هم نیس بستگی داره به قد پدر مادر
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
ن بخدا من از مادر شوهرت بدتر انقد ک رعایت میکنم ...نمیدونم از همین برنامه کودک ها میتونه باشه؟؟ شب و ...
نه بابااااا این چه حرفیهههههه اصلا ربطی نداره
بزار ببینه دختر منم عاشق السا و دختر کفش دوزکیه