میگ هوای زنت وبچت هواشون داشته باش بعد از اوبر خودش باعث اختلافمون میشه البته ما خودمون مشکل داریم ولی اون بیشتر اختلاف میندازه باسیاست و غیر مستقیم من سیاست ندارم همش ب شوهرم غر میزنم میگم چرا فوضولن دخالت میکنند دس خودم نیست دورو نیستم مثلا دخالت اخیرشون چرا اقد خرجتون بالان مگه چقد میخورید مگه چقد برنج خیس میکنی میخواید حال کنید بریز بپاش کنید بعد شوهرم حقوقشو برا ی ماه داد دسشون ک بشون ثابت کنه خرجمون زیاده بدون اطلاع من وسط برج دیدن واقعا زیاده ب شوهرم گفتن ما فک میکردبم تاحالا تو ولخرجی میکنی ب زنت بگو یه روز گوشت درس کنه یه روز عدس درست کنه منو مقصر کردن 😏دراین حد دخالت بعدم میگن دلمون میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا خیلی کارشون اشتباه هست. وقتی دختر پسر ازدواج می کنند یعنی خودشون عاقل شدن و می تونند رو پای خودشون وایسند.
چند سال ازدواج کردین.
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
مثل مادرشوهر من. زندگیمونو میخواد خراب کنه که به زور بی پول مارو برای چشم و هم چشمی بفرسته خارج. چون بچه های حروم..زاده ی فامیلش رفتن . جالبه همینجا یه ریال پول نداریم و کمکمون نمیکنه فکرمیکنه حرومزادگی واسه خارج رفتن کافیه پول نمیخواد
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹