2777
2789
من دوره بزرگان ارز دیجیتال تو مجموعه کانون بورس رفتم عاااااالی بود  اونم بعد از خرید دو تا پکی ...

سلام
من تازه مجموعشون رو پیدا کردم
تهیه کنم دورشون رو ؟ به نتبجه میرسم و درامد کسب میکنم؟

من دوره بزرگان ارز دیجیتال تو مجموعه کانون بورس رفتم عاااااالی بود  اونم بعد از خرید دو تا پکی ...

میتونی به من اموزش بدی

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من هم دوره بزرگان ارز دیجیتال کانون بورس شرکت کردم واقعا عالیه الان کلا کارم همینه امسال هم ک ...

به نظرت بیت الان ۵۷ رو رد میکنه یا دوباره میاد سمت ۴۰؟

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

سلام دوست عزیز میشه بنده رو هم راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم و با چقدر سرمایه ؟

سلام من تازه مجموعشون رو پیدا کردم تهیه کنم دورشون رو ؟ به نتبجه میرسم و درامد کسب میکنم؟

حضوری میخاهید برید یا غیر  حضوری ؟ 

من خودم دوره حضوری ارز دیجیتال کانون بورس رفتم عالی  یکی از دوستان دیکه که بعد از من کلاس های کانون بورس رو رفت میگفت ظاهرا غیر حضوری هم دارند اینو باید از خودشون بپرسید 

کلا دوره جامعی هست 

دیگه نیاز نیست یه جا پرایس اکشن یاد بگیری یه جا تحلیل فاندامنتال یه جا تحلیل آن چین 

همه دوره های لازم برای کار کردن تو کریپتو رو یجا بهت یاد میدن فقط خودت هم باید تمرین کنی صرف رفتن به کلاس نمیتونید موفق بشید سعی کنید تمرین هایی که استاد بهتون میده حتما حتما حتما انجام بدی معجزه میکنه 

سلام داداش  ترید میخوای یا هولد

سلام ترید یعنی چی ؟

بلاخره یچی میشه دیگه ... تحمل کن دوست خوبم ، میگذره ... برا منم گذشت و میگذره ... دلم خوشه به بودن دو تا دخترام ❤️❤️                       اگه احیاناسوالی درباره ریاضی یافیزیک داشتین خوشحال میشم بتونم کمکی کنم 🌿
چقدر کامنت تبلیغ اینجا زیاده😅به هر کسی اعتماد نکنید دوستان  یاعلی

نه اعتماد کردن درست نیست باید با سند و مدرک ثابت کنند حرفاشون رو

راحت هم هست با دیدن نمودار statement یا‌ نمونه سود لایو می‌شه فهمید چه کسی واقعا کارش رو بلده

من خودم یک چیزی میخام بخرم یا یک دوره آموزشی شرکت کنم خیلی وسواس دارم 

پول به جهنم وقتم خیلی برام مهمه 

دقیقا این فروم شش ماه پیش دیدم 

که از دوره ارز دیجیتال کانون بورس خیلی تعریف میشه 

حضوری رفتم شعبه مرزداران شون

با دانشجویانشون از نزدیک صحبت کردم و آمارشون در آوردم 

بچه هاشون راضی بودن 

من ثبت نام کردم یک ماه پیش  هم کلاسم تموم شد 

بخام کلاس ارز دیجیتال کانون بورس رو  بصورت واقع گرا ارزیابی کنم 

سه تا نقطه قوت داره سه تا نقطه ضعف ( البته نظر شخصیه منه ) 

نقاط قوت : 

استاد با تجربه که واقعا تریدر هستند  

بعد از دوره بهمون نگفتن بیایید  یک دوره دیگه ثبت نام کنید و همه اموزش های لازم رو  بهمون دادن

کار عملی شون عالیه و تریدر میشید  

نقاط ضعف : 

ترافیک  ساعت پنج بعد از ظهر منو اذیت می‌کرد 

استاد معمولا ده دقیقه دیر میاد سر کلاس اما خب در عوض از اونور هم ده دقیقه تا یک ربع ما رو اضافه تر نگه میداشت و کلاس ادامه میداد ولی برای من نظم مهمه چون بچه کوچیک دارم 

مختلط بودن کلاس که من دوست نداشتم 

من خودم یک چیزی میخام بخرم یا یک دوره آموزشی شرکت کنم خیلی وسواس دارم  پول به جهنم وقتم خیلی ب ...

سلام زینب خانم 

من همین دیروز رفتم کانون بورس  در مورد دوره ارز دیجیتال شون تحقیق کنم با دانشجویان اموزشگاه صحبت کردم 

حرف شما رو تایید میکنم شاگردانشون هم راضی هستند هم موفق 

اما خیلی گرونه الان دوره حضوریشون شده حدود ۱۸ میایون 

و من این پول رو ندارم 

الانم در نی نی سایت عضو شدم که بیام تو این تاپیک یک خواهش ازتون بکنم 

با توجه به این که  فیلم های دوره رو هم به دانشجویان حضوریشون میدن 

میتونم ازتون خواهش کنم فیلم های دورتون رو به من هم بدید تا من هم نگاه کنم واقعا احتیاج دارم باید این کار یاد بگیریم دوره های رایگان زیاد پیدا کردم اما  به هر دوره ای هم نمیتونم اعتماد کنم چون اگر اشتباه یاد بگیرم ضرر میکنم ممنون میشم پاسخ من بدید 

سلام زینب خانم  من همین دیروز رفتم کانون بورس  در مورد دوره ارز دیجیتال شون تحقیق کنم با ...

سلام

من می‌تونم یک دوره‌ی آموزشی خوب بهتون معرفی کنم که به صورت آنلاین برگزار می‌شه

با این شماره تماس بگیرید 09122488849