2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام میشه منو راهنمایی کنید لطفا به این کار احتیاج دارم واقعا

سرچ کنید دوره بزرگان ارز دیجیتال 

هم حضوری دارن هم غیر حضوری 

من اون موقع کلاس های حضوری ارز دیجیتال  کانون بورس رفتم و قیمتش هشت میایون بود الان نمیدونم 

[QUOTE=214582971]سلام ببخشید اگه اصلا صفر درصد آگاهی داشته باشید از ارز دیجیتال، با این دوره آگاهی لازم ب دست میاد؟[/QUOTE]

دوره ارز دیجیتال کانون بورس خیلی خوبه اما تمرین نکنید اصلا نتیجه نمیگیرید تو کلاس ما آدمای  موفق بودن و ادم ناموفق هم داشتیم ، فرقشون فقط تمرین بود و همین 

من خودم الان شغلم کلا همینه 

کیف پول ترون را نصب بفرمایید. به هر نفر ۳۰۰ پوینت مجانی میدهد. تقریبا معادل ۸۰۰ هزار تومان (مراحل ...

سلام من الان نصب کردم و کد شمارو هم زدم الان کجا بایدشماره حساب وارد کرد چون فرمودید میریزن به حساب!!!

میشه راهنمایی کنید

پوشاک اسپرت بانوان حوزه تخصصی ماست💪🏻
چقدهزینه میگیره آموزش بده

سلام بابت خرید دوره های ارز دیجیتال تماس بگیرید از هر مدرسی و دوره ای که مد نظرتون بود  میتونم با قیمت خیلی کمتر از قیمت سایت ها 

در اختیارتون بذارم.

شماره تماس 09388248082

سلام دوستان 

برای خرید دوره ها و پکیج های ارز دیجیتال .تریدینگ . فارکس و.....  با تخفیف ۷۰ در صدی با این شماره تماس بگیرید09388248082 

از هر مُدرسی که مد نظرتون هست 

و هر دوره ای که توان خریدش رو ندارین

[QUOTE= 214582971 ]سلام ببخشید اگه اصلا صفر درصد آگاهی داشته باشید از ارز دیجیتال، با این دوره آگاهی ...

میشه بهم کمک کنید 

ارز دیجیتال بهتره یا فارکس؟ 

من فارکس بلدم اما شروع نکردم 

سرچ کنید دوره بزرگان ارز دیجیتال  هم حضوری دارن هم غیر حضوری  من اون موقع کلاس های ...

اتفاقا من هم دوره بزرگان ارز دیجیتال کانون بورس شرکت کردم واقعا عالیه الان کلا کارم همینه امسال هم که بازار هاوینگ داره میترکونه ارز سولانا هم استاد مهدیار حاجی علی روی قیمت 10 بهمون سر کلاس معرفی کرد تا الان 123 دلار شده توی یک سال 

سرچ کن دوره بزرگان ارز دیجیتال کانون بورس

به نطرم بهترین دوره ارز دیجیتال همین هست

سلام وقت بخیر ، یه دوره آموزش ارز دیجیتال در مشهد هستش که بسیار عالی هستش ، حتما توصیه می کنم از این آموزش حضوری ارز دیجیتال در مشهد استفاده کنید ، یه دوره کامل آموزش ارز دیجیتال در مشهد هستش . شرکت آرکا کوین برگزار کننده این دوره آموزشی ارز دیجیتال هستش و دوره بسیار حرفه ای و کاملی هستش 

سلام بنظر من الان دنیا دنیای تکنولوژیه یه سرچ کوچولو بزنی کلی واست دوره ارز دیجیتال میاره، من چون سا ...

سلام شما جاییو پیدا کردید منم ساکن اصفهان هستم ومیخوام حضوری شرکت کنم