2777
2789
عنوان

خدایی خیلی زشته؟😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 78 پست
ی آبی دار نقاب دار ولی بالا سرش زنگوله یربافتنیه،سرم باد می‌کنه بالاش

اشکالی نداره 

منم یادمه مامانم زود سرما میخورد از این لباسا میپوشید 

حداقل آرامش داری و مریض نمیشی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

خوبه 

من خوشم اومد ازین ایده 

انجام بده

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من میزارم اگه بعدش ث حالم خوب باشه

پسرونش وک گزاشتم بعدش عالی بود دیگ خبری از سینوزیت نبود فقط بینیم موند بود اگ می‌بردم زیر له میشد میدادم بیرون خوکی میشد 😕😢😞

اما میرزید

کلاه شال گردن بذار این مال مرداس موی خانما پف میکنه نمیشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

شوهرم میخواست واسه دخترمون بخره قیافمو اینطوری کردم 🥴نخرید😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
باید بینی ودهنم سفت بسته شه

ببخشیو خوشم‌نیومد چون شبیه نقابی که دزد ها میپوشن مخفی باشن شده، و چون زیا عرف نیس یه خانوم اینجوری بپوشه شاید مورد توجه بشی و مسخره کنن یه عده ! حد اقل طرح دیگه یا گلدار و اینا بباف که از این حالت ترسناک بیرون بیاد

.
2810