2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای شادی روح مامانم و داداش گلم که زود پرپر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با شنیدن صدای در با زنگ تلفن با هرچی فکر می کنم خودشون هستن شماره مامانم رو می گیرم و های های گریه می کنم گوشی داداشم هنوز روشن نکردیم یعنی پیداش نکردیم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
مامانی مانی و ماهان عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا نمیدونم چی بگم امیدوارم روحشون قرین رحمت باشه من هم 300 تا صلوات میفرستم زن داداشتون روحیش چطوره؟ بهتر شده یا شوکس؟
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
گلهای زندگی مگه آدم میتونه داداشی رو که یه عمر باهاش بوده همبازیش بوده همرازش بوده رو فراموش کنه من می گم خدا کنه آلزایمر بگیرم تا بتونم همه چیز رو فراموش کنم هر لحظه جلو چشمامه
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
گلهای زندگی عزیزم به شما هم تسلیت میگم خیلی سخته برای برادر شما هم 200 تا صلوات میفرستم
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
قربون مهربونی همتون برم الهی هیچ وقت داغ عزیزاتونو نبینین