2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21687 بازدید | 81 پست
زن و شوهر باید خودشون باهم احساس خوشبختی کنن.اونها به نظر ما احتیاجی ندارن.من و شوهرم هم باهم خوبیم هر چی هم بگم گوش میکنه منم بهش احترام میزارم وکلا باهم مچیم.شاید به چشم بقیه خیلی بیایم.ولی ما برای حسادت دادن دیگران باهم که خوب نیستیم.از اول سعی کردیم مثل دو تا دوست خوب باشیم.در صورتیکه خیلیها رو میبینم با عشق وعاشقی زندگی رو شروع کردند ولی الان با هم اختلاف دارن.امیدوارم همه خوشبخت باشن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه خیلی شوهرم به هر چی میگم گوش میده ولی جلو دیگران خصوصا خانواده شوهرم بروز نمیدم وسعی میکنم جلو اونها خودم کارهارو بیشتر انجام بدم چون واقعا زشت میدونم که ادم شوهرشو کوچیک کنه وبقیه بگن بیچاره مرده.و کلا هیچ جا حتی تو خونه نمیزارم ظرف بشوره با اینکه خودش تا ازش غافل بشم این کارو میکنه.
من اگه ازداج کنم و شوهرم کیفم و بخواد دست بگیره با همونننننن کیف تو سرش میزنم
از این کار بیزارم

چندشم میشه مردی و تو خیابون میبینم با کیف زنونه زنش تو دستش ....
خنده دارش گاهی اینجاس که گاهی خانمه تپل مپل هم باشه فقط این کیفه سنگینی میکنهههههههه
اه اه
مرد باید مهربون و تا حدی مطیع باشه
فطرت مرد سرکشه ...... اگه بعضی خصوصیات و نداشته باشه مرد نیس که....
شیلا جون صبر داشته باش اینجور مردا تا یه حدی تحمل میکنن بعدش میفهمن زنه داره سرشون کلاه میذاره زندگیشون دوامی نداره من عقیده دارم مرد باید یکم تو زندگی جذبه داشته باشه
Lilypie First Birthday tickers

پدرم چشمانی از آیینه داشت/ با نجابت الفتی دیرینه داشت
شوهر خواهر شوهر من هم زن ذلیله حتی اب بخواد بخوره از هواهر شوهرم اجازه می گیره
خواهر شوهرم بیست چهار ساعت خونه مامانشه صبح میاد میرسونتش شب شام می خورن ومیرن دوباره فردا صبح حالا که بچه گیرش اومده می خوابه تا 12 ظهر با بچه شاعت 12 میاد اینجا ناهرش می خوره می خوابه تا شب که اخرسب میرن خونشون
شوهرشهم هیچ چیزی نمی گه بهش اگه شوهرش بخواد کاری کنه باید ازش اجاهز بگیره بعد جلو خانواده شوهرش هر سال کاود برای شوهرش طلا می خره که هم اونا رو خر کرده باشه هم شوهرششش
انقدر من هم حرصم میگیره ولی فامیل پششششششت سرش همه بهش می گن زن ذلیل