2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21687 بازدید | 81 پست
اره شیلان جان این مدلی که می گی اصلا خوب نیست و می دونی در واقع زن تو همچین زندگی برخلاف تصور همه زود شکسته می شه چون شوهر قوی و یه تکیه گاه مطمئن نداره... همچین ادمی نمی تونه تکیه گاه خانوادش باشه
شیلان جان ... این مدلی که شما گفتی نه تنها فقط برای همسرمون بلکه با برخورد با هیچ کس نباید اینطوری باشیم ... دستور بدیم و امرونهی کنیم ...

شما تو پست قبلی یه سری نکات دیگه گفته بودی من فقط خواستم بگم اون تفاهم و دلسوزیه و فرق داره ...

ولی در این مواردی که الان گفتی منم موافقم باشما....

بوسسسسسسسسسسسسس
Image and video hosting by TinyPic
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زهره جون.به نظر من خوشبختی در درون آدم باید احساس بشه و گمان نمیکنم دوستت چنین احساسی داشته باشه.گویا بیشتر نوعی عقده و یا ...داره که دوست داره شوهرش ذلیل باشه.زن وشوهر باید در کنار هم و هر کدام با مسوولیت ها یی که بر عهده دارند زندگی کنند نه با تحقیر و ....مطمئن باش اگر شما و مادرتون میتونستید درون واقعی زندگی آنها را ببینید نه ظواهرشون رو اصلا دلتون نمیخواست جای آنها باشید! تو سعی کن زندگی خودت رو زیبا و زیباتر کنی از راه درستش و از کنار حرف های دیگران (که احتمالا از سر دلسوزی مادرانست)با آرامش و بی خیالی بگذر و کامت رو تلخ نکن .اونوقت روزی رو خواهی دید که همه حسرت زیباییهای زندگی تو رو خواهند خورد.اماعزیزم به هر حال همیشه برای خودت زندگی کن نه دیگران.
هیچ وقت به خدا نگو که مشکل بزرگی دارم،به مشکل بگو که خدای بزرگی داری..
ترنم جان این مطلبی را که گفتی قبول دارم چون دوستم خیلی از کارهایی را که جلوی دیگران می کند برای این است که بقیه به به و چه چه بکنند. یه طورایی انگار بر طبق سلیقه اطرافیانش زندگی می کند.
شوهر من خیلی مهربون و خوش صحبته هر کاری هم که توی خونه باشه بدون اینکه من بهش بگم خودش انجام می ده هیچ توقعی هم از من نداره ، حتی کارهای شخصی من رو هم بدون اینکه بهم بگه گاهی انجام می ده ولی از نظر من و همه اطرافیانم خیلی هم مرد با شخصیتیه، همیشه می گه هیچ کاری در زندگی مختص یک فرد نیست ،،به نظر من مهربونی و لطف کردن با ذلیل بودن فرق داره حتی به فرد ارزش هم می بخشه.ذلیل بودن به همراه احساس حقارت کردنه .
خدایا به خودت سپردمش..
منم یه جاری دارم تقریبا اینطوریه شوهره مثل موم تودستشه دقیقا نه پولداره نه سواد درست وحسابی داره نه خوشگله کلا از شوهره پایین تره ولی شوهره میمیره واسش منم اوایل حتی بعضی مواقع الان پیش خودم میگم شوهر ذلیل بهتره ولی بعدش میگم هرکسی یه طوره دیگه مهم اون احساس خوشبختیه که ادم باید داشته باشه من که الان احساس خوشبختی میکنم شوهرم هم از شوهر جاریم خیلی بهتره.
به نظر من این جور ذلتها به خاطر داشتن یه نقطه ضعف در این مردهاست که زنها اون رو پیدا کردن و روش مانور میدن ! در این جور مواقع مردها خیلی با تعقل کارها رو انجام نمیدن فقط میخوان زن رو راضی نگهدارن و به خواسته هاشون که از طرف زن در زندگی خصوصی رفع و رجوع میشه ، برسن.

منم یه جاری دارم که برادر شوهرم رو که در دوران مجردی خدا رو بنده نبود!! مثل یه دراز گوش بیفکر در خدمت گرفته ! و دائم در خدمتش هست و به قول معروف چشمش تو دهن زنش هست تا با ایما و اشاره براش دستور صادر کنه!

جاریم بسیار احساس خوشبختی داره و میخواد به همه عالم و آدم ثابت کنه خوشبخت تر از اون پیدا نمیشه!!

برادر شوهرم به خاطر خانمش از کمک به مادر و بقیه صرفنظر کرده و متاسفانه همه بار مسئولیت رو انداخته گردن همسر من که بر خلاف برادرش گاهی حتی به منطقی ترین حرفهای من هم گوش نمیده !!

وقتی خونه ما میان از بس جاریم لوس بازی دارمیاره و شوهرش لی لی به لاش میزاره و حتی به خاطر بی نظمی و شلختگیش بهش تذکر هم نمیده من تا حد مرگ عذاب میکشم و اونقدر بی شعورن که بی محلی و بی توجه ای منم براشون پیامی نداره !!

به نظرم برای زنهایی که فقط دنبال این بودن یه شوهر پیدا کنند و مخارج و نیازهاشون رو به راحتی تامین کنند و دیگه تفکر و ایده ای در زندگی ندارن این مردها همون شاهزاده هایی هستند که با اسب میان و میخوان تا ابدیت اونها رو خوشبخت کنند !!
دوست عزیز من یه سوال برام پیش اومده خوب اونا این جوری هستن خوب باشن . الان مشکل شما چیه ؟ یعنی رفتار اون خانوم روی زندگی شما تاپیر گذاشته ؟ یا دوست دارین دیگران بگن شما هم خوشبختین ؟ من دقیقا نفهمیدم مشکل شما چیه ؟

ول کن مردم رو خودت باش . هیچی به این اندازه مهم نیست که خودت باشی . توی بلند مدت همه چیز معلوم میشه . اگرز بخوای حسادت کنی به طور غیر مستقیم معنی اش اینه که پذیرفتی که اونها از شما بهترن ... پس آرام باش و اون جوری رفتار کن که در شان شما وهمسرت هست . نگران برداشت ازاد مردم نباش .همون طور که اون خانم هم نگران برداشت ازاد دیگران نیست . عزیزم شما طوری رفتار کن که رفتارت قانون کلی باشه . بزار هم خودت و هم دیگران طوری زندگی کنن که راحتن . آرامش مهمه . نه نگرش دیگران . اونا اینجوری راحتن بزار باشن شما اینجوری راحتی پش اینجوری ادامه بده .
به نظرمن هم نمیتواند زیاد خوشبخت باشه چون آدم ها ازدواج می کنند که با همسرشان خوش بگذرونند و این خانم که میگی اصلا همسرش رو قبول نکرده اصلا انگار نفهمیده که ازدواج کرده و ظاهرا شوهرش هم آدم بی بخاری هستش
و این خانم با ایشان خوش نیست برای همین چسبیده به مامانش اینا ..میدانی باید پای درد دلش بشینی این آدم داره روی یه ضعف بزرگ رو می پوشونه باتمام قدرتش داره از همسرش و ازدواجش فرارررررررررر می کنه
نه خوشبخت نیست
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
2810