2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

21687 بازدید | 81 پست
سلام خانم گل ها خوبید؟
من کسی را می شناسم که توی جمع های فامیلی به مادر شوهر و خواهر شوهرش زیاد توجهی ندارد. برنامه اصلی برای رفتار با شوهرش هم این است که به او رو ندهد. مسافرت هایش را تنهایی با مامانش اینا می رود، همش خونه مامانش است و مثل برده شوهره را این ور و اون ور دنبال خودش می کشد. خودشو برا شوهره لوس می کنه با هاش قهر می کنه تا اون کاراشو براش انجام بده و ار این قبیل کارها تمام فامیل هم پیش خودشان فکر می کنند او چقدر خوشبخت است. این طرف که می گم نه قیافه درست و حسابی داره نه پولداره نه خیلی خوش اخلاقه ونه تحصیل کرده از همه لحاظ معمولیه حتی کمتر از معمولی.
من خیلی به زندگی اش فکر می کنم و حسودی ام می شود هم من و هم شوهرم از اون و شوهرش سر تریم. ولی انگار تو جامعه این جوری جا افتاده که هر کی شوهر زن ذلیلی داشته باشه خوشبخته .من اینو قبول ندارم ولی از این که بعضی ها فکر میکنند او خوشبخت است حرصم می گیرد. حالا واقعا به نظر شما اون خوشبخته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مر مر جون درد دل هات جاهای دیگه خوندم منم اگه جای تو بودم خیلی بیشتر از این بهش حسودیم می شد. و فکر می کردم خوشبخته.
اندیشه جون آخه به نظر می یاد تو زندگی هم شوهره خیلی جان فدا باشه.
دستت درد نکنه مگی جون چقدر مهربونی!!!!!!!!
منم این تاپیکو زدم تا با حرفای دوستان این احساسام کمتر شه.
درد و دل دوستانه برای اینه که آدم ها اشتباهاتشان را پیدا کنند .و به واقعیات دست پیدا کنند.

سما جون آخه بد بختی از اونجا می یاد که مامان من هم که این خانم را می شناسه. از اصلی ترین کساییه که این فکرو داره و همش اونو کرده مای? سرکوفت برای من. میگه ببین اون چقدر بلده. تو ساده بودی تو فلان بودی و ....

درست میگی زهره جون.ولی من فکر میکنم .اون خوشبخت نیست .من مردی را دوست دارم که با جذبه باشه .و از زن ذلیل خوشم نمیاد .دوست دارم زن وشوهر رفیق هم باشن .ولی به شدت از مردی که زنش بتونه بهش توهین کنه بدم میاد.
من خودمم هم فکر میکنم زن و شوهر باید مثل دو بال در کنار هم باشند و هماهنگ با هم. و از این مدل های زن ذلیل و شوهر ذلیل هم خوشم نمی یاد. ولی علت اصلی این جور افکار مامانمه که این دختره شده براش اسطوره سیاست و خوشبختی.

2810