2777
2789
عنوان

مبل گرفتم ولی پشیمونم

170 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من فرش کرم طوسی 

مبل کرم خیلی روشن گرفتم ولی الان که مبل ها رو چیدم پشیمونم میگم کاش طوسی روشن می گرفتم 

از اول بین کرم و طوسی مونده بودم

به همسرم گفتم عوض کنیم میگه چون سفارش دادیم درست کرده تعویض نمیکنه

کرم قشنگه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوسی تکراری شده انقد که این مدت گرفتن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اره قشنگ که هست هرکی دیده خوشش آمدهولی من خیلی وسواس دارممیگم طوسی روشن قشنگ تر میشد

توسی خونه رو سرد و بی روح می‌کنه بعد الان همه خونه ها توسی شدن بذار خونه تو متفاوت باشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

اره قشنگ که هست هرکی دیده خوشش آمدهولی من خیلی وسواس دارممیگم طوسی روشن قشنگ تر میشد

کرم قشنگه ولی‌لک‌زود میگیره‌وب سختی میره.باید ببینی چی‌ب کارت میاد ن اینکه‌چون خزه نگیری

همه اکثرا طوسی میگیرن اشکال نداره که شما کرم گرفتین به نظر من کرم شیکتره طوسی یجورایی چیپ شده دیگههر ...

چون‌لک‌میگیرن مشخص‌نمیشه و‌نیاز نیی هی‌پاک‌کنی‌من روفرشی کرم‌گرفتم هرماه باید میشستم از بس لک‌میشد.جمعش کردم

کرم قشنگه ولی‌لک‌زود میگیره‌وب سختی میره.باید ببینی چی‌ب کارت میاد ن اینکه‌چون خزه نگیری

من مبل آبی کاربنی گرفتم ده ساله استفاده میکنم ولی کثیفیهاش مشخص نی

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

جنس پارچه اش نانو ترک

به راحتی با دستمال خیس تمیز میشه

اصلا لا تمیز کردنش مشگل ندارم

2810